Набор от добавки за един период

TA

17.05.10
14:38

Здравейте,

решил съм да си вземам добавки за изгаряне, но се чуда колко. Със сигурност ще си взема purple waath,fyre,l-carnitine(спрял съм се на NOW, но не знам на таблетки или течно),котйо не знам кога и по колко се пие, ако може да ми кажете, и се чудя дали 1 или 2 протеина - една матрица за сутрин и вечер и един бърз за преди и след тренировка.

Благодаря !

17.05.10
15:37

казано от Taen23 на 17.05.10, 14:38:

Здравейте,

решил съм да си вземам добавки за изгаряне, но се чуда колко. Със сигурност ще си взема purple waath,fyre,l-carnitine(спрял съм се на NOW, но не знам на таблетки или течно),котйо не знам кога и по колко се пие, ако може да ми кажете, и се чудя дали 1 или 2 протеина - една матрица за сутрин и вечер и един бърз за преди и след тренировка.

Благодаря !

Матрицата не се пие сутрин,ако имаш предвид след ставане.
Чудясе от толкова добавки ще ти остане ли време да се храниш.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 17.05.10 15:37.

17.05.10
17:39

Що пък да не може да се пие матрица след ставане сутринта? Стига с тия митове и легенди..

Матрицата може да се пие сутрин тъй като има и бързоусвояеми компоненти.Специално за вкус ти препоръчвам Matrix 5.0 .

Иначе останалата комбинация е супер!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1