23.03.05
23:02
Ами взех си протеии, но имам малък проблем, според опаковката 1 островърха лъжица трябва да е 30гр, предполагам че за супена става въпрос, а ми казаха, че 1 чаена е 5гр, но кат тръгна да меря 2 чаени стават точно 1 супена, та се чудя на кой да вярвям :)
23.03.05
23:18
[quote author=“bbd”]Ами взех си протеии, но имам малък проблем, според опаковката 1 островърха лъжица трябва да е 30гр, предполагам че за супена става въпрос, а ми казаха, че 1 чаена е 5гр, но кат тръгна да меря 2 чаени стават точно 1 супена, та се чудя на кой да вярвям :)
1 супена с с връх е около 13- 15г. А аз да питам мерителните лъжици по 10 или по 15 грама са, защото на опаковката пише, че са по 10г ама като си взема 1 кг и го разпределя точно за определ период и не ми стига, а се губят доста грамове.
23.03.05
23:46
[quote author=“hubstar”]Да ти кажа зависи от протеина. Лъжиците на НУТРИМ са по 15гр.
Е те това ми трябваше. Сигурен ли си???
Абе сипвай и не се притеснявай от дозата, няма да ти навреди ако е повече! Аз сипвам в зависимост от тренировката, ако е била много тежка повечко лъжици, ако е лека по-малко :D
[quote author=”®off™”][quote author=“hubstar”]Да ти кажа зависи от протеина. Лъжиците на НУТРИМ са по 15гр.
Абсолютно, и да сложиш малко повече няма да ти навреди. Аз винаги гледам да сложа повече от дозата която трябва да зема.
24.03.05
00:05
[quote author=“hubstar”][quote author=”®off™”][quote author=“hubstar”]Да ти кажа зависи от протеина. Лъжиците на НУТРИМ са по 15гр.
Абсолютно, и да сложиш малко повече няма да ти навреди. Аз винаги гледам да сложа повече от дозата която трябва да зема.
Е ти какво искаш да кажеш, че до сега съм слагал 1/2 повече протеин от колкото съм си мислел:) Егаси и днес мислех че съм сложил 70, а то било 105. :roll: Добре че поне има резултат :wink:
24.03.05
13:31
на нутрим е 15гр ама с връх ли?
24.03.05
13:38
[quote author=“The_scouser”]на нутрим е 15гр ама с връх ли?
Да. Нали е същата като обикновената супена лъжица :wink:
Между другото като си взех 100% WHEY вътре има много готина лъжичка. Нещо като “канче” е. Пълниш до горе, изравняваш го и то ти пише колко грама си е. Една лъцичка = 1 доза от 29 грама. Яко нали :D
Купуваш си един домакински кантар и си готов... ако си сериозен билдър.. такова нещо със сигурност ще имаш 8) Аз например имам елктронна везна..
24.03.05
20:30
[quote author=“manson”][quote author=“The_scouser”]на нутрим е 15гр ама с връх ли?
Да. Нали е същата като обикновената супена лъжица :wink:
Между другото като си взех 100% WHEY вътре има много готина лъжичка. Нещо като “канче” е. Пълниш до горе, изравняваш го и то ти пише колко грама си е. Една лъцичка = 1 доза от 29 грама. Яко нали :D
Абе не знам аз си карам с една лъжичка от биогейм соевия протеин, макар че минах вече на нутрим и тя също е като канче и явно е 15г, ама не съм съвсем сигурен.
http://www.biogame.biz/stored_images/11089826610.jpg
тая работа с кантара 6е излезе много скъпо.по добре си взимаи дозата кат ма6 предвид 4е 1 супена лажица е 15гр.Самнява ме 4е си се обаркал не6то кат си ги сравнявал..То зависи и от лажи4ката де.има едни савсем малки..
ми нормална супена, побирам точно 2 чаени вътре :) ама това не е чак такъв проблем де, 10-15гр няма значение, аз за тия 30гр дет пише на опаковката се чудех, ама явно не са толкова :)