примерно меню

17.05.10
16:47

Здравейте,
на 19 съм  висок съм 172 тежа  72 нямам  време да ходия на  фитнес.Искам да отслабна  до 68-67кг  мислия да  пробвам с това меню.
8:00 -  1 сварен0 яйце
10:00 -150гр( пиле, телшко или риба ) +50 гр(ориз)
12.00- 100гр ( пиле, телшко или риба ) + 100 кашкавал
2:00- 200гр ( пиле, телшко или риба )+ 100 извара
5:00- една ябълка
7:30- 200гр ( пиле, телшко или риба )+ 100 извара
ако имате  забележки  или съвети пишете.

АЧ

17.05.10
17:02

И това ще го ядеш всеки ден ли ? Добре е и да тичаш.

Мнението беше редактирано от Ачо на 17.05.10 17:09.

GO

17.05.10
17:05

Не виждам защо ще отслабваш - мис анорексия?
Въглените ти са прекалееееено малко!..

17.05.10
17:13

кажете какво да коригирам?

АЧ

17.05.10
17:28

Ако искаш да отслабнеш предимно яж по-леки храни. Яж по 3 пъти на ден. Силна закуска, лек обяд и добра вечеря. Храните, които трябва да ядеш за отслабване предимно са - таратор, хляб яж по 2-3 филии, не е казано, че трябва да спреш и другите си храни, които ги ядеш по поринцип. Похапвай супички. От време на време яж и нещо пърженко, но по малко. Яж по 1 порция ядене. Така го знам от 1 приятел, който в момента е по тая програма, а забравих- той тича. Ядни си и некой път в седмицата вафличка. Но предимно се постарай да тичаш. Намери време, а пък е и полезно за здравето.

Мнението беше редактирано от Ачо на 17.05.10 17:30.

17.05.10
18:38

казано от achkos на 17.05.10, 17:28:

Ако искаш да отслабнеш предимно яж по-леки храни. Яж по 3 пъти на ден. Силна закуска, лек обяд и добра вечеря. Храните, които трябва да ядеш за отслабване предимно са - таратор, хляб яж по 2-3 филии, не е казано, че трябва да спреш и другите си храни, които ги ядеш по поринцип. Похапвай супички. От време на време яж и нещо пърженко, но по малко. Яж по 1 порция ядене. Така го знам от 1 приятел, който в момента е по тая програма, а забравих- той тича. Ядни си и некой път в седмицата вафличка. Но предимно се постарай да тичаш. Намери време, а пък е и полезно за здравето.

Разбирам ,че искаш да помагаш ,но не обърквай хората с изказванията си.Това чул съм го от един приятел може да го тестваш в/у себе си и да видиш дали ще сваляш.И това с бягането е пълна простотия,нека диетата да не ти е на 6 ,пък ако искаш цял ден си бягай и няма да мръдне кантара

17.05.10
18:39

Лол, режима му е пъти по-добър от това което описваш ти. Към автора, сложи и една извара преди да си легнеш с полезни мазнини, можеш и да похапваш сутрин малко въглехидрати. Нвд не е диета без въглехидрати а ниска такава.

АЧ

17.05.10
18:50

Fantaa всеки ден съм с тоя приятел. Искаш да кажеш, че от тичането не се слабее ли ? ххаха. Като имаш подходящата хранителна програма и с тичането се слабее приятел.

Vlado89 тоя човек неможе да яде само тая храна всеки ден дето я е написал. Иначе е добре.

Мнението беше редактирано от Ачо на 17.05.10 18:52.

17.05.10
19:39

Сори за офф, но Achkos, от кога стана такъв експерт? Като всеки ден си с този твоя приятел, питай него, и спри да спамиш тук.
Към автора на темата - добави и плодове. :)

Мнението беше редактирано от fqls на 17.05.10 19:41.

17.05.10
19:46

Таратор и супа не са храна,а чиста вода.Единствено тях може да си ги смяташ в приема на вода за деня не и към хранителните стойности.

Добави на закуска някакви въглехидрати,желателно е да са бавни.Закуската е единственото хранен ,което не трябва да ограничаваш от към вългехидрати,преди него огранизма е изхабил всикчи запаси и ще усвои всичко без да се оставят резерви като мазнини.

АЧ

17.05.10
19:53

Е тва е цаката, че той иска да отслабне. Неможе да яде некви тежки храни ... Но най-добре е от всичко, по-малко ( 1 порция ядене с по 2-3 филии хляб. И тичане му е майката. Закуската е най-важната.

17.05.10
19:59

Какъв хляб при НВД?

АЧ

17.05.10
20:10

Какво е НВД ?

17.05.10
20:15

казано от achkos на 17.05.10, 20:10:

Какво е НВД ?

Ако наистина питаш,не се и опитвай да даваш съвети на хората близката една година

АЧ

17.05.10
20:26

Еми като незнам какво означава съкращението НВД ще питам.

17.05.10
20:55

achkos, аз ти препоръчвам в близката година да не даваш съвети във форума, а само да четеш и да се учиш.
Ти вчера влезе във форума, нямаш си и понятие от тренировки и хранене и вече взе да учиш хората какво да ядат и как да тренират :lol:
Прочета ли още едно подобно мнение от теб, ще почна да те трия директно, че поне да няма опасност някой начинаещ да попадне на твоите мнения и да се подведе.

казано от aresenal3 на 17.05.10, 16:47:

Здравейте,
на 19 съм  висок съм 172 тежа  72 нямам  време да ходия на  фитнес.Искам да отслабна  до 68-67кг  мислия да  пробвам с това меню.
8:00 -  1 сварен0 яйце
10:00 -150гр( пиле, телшко или риба ) +50 гр(ориз)
12.00- 100гр ( пиле, телшко или риба ) + 100 кашкавал
2:00- 200гр ( пиле, телшко или риба )+ 100 извара
5:00- една ябълка
7:30- 200гр ( пиле, телшко или риба )+ 100 извара
ако имате  забележки  или съвети пишете.

Първо - яденето в 8:00 ти е много слаба. Най-добре е да включиш около 100 грама овесени ядки с 2-3 яйца.
Махни тази ябълка в 5 часа. В нея има захар, а захарта не ни върши работа.
Другото мисля, че е добре.
Да знаеш, че отслабването не става само във фитнеса. Увеличения калориен разход можеш да го правиш вкъщи - лицеви опори, клекове със собствено тегло, бягане на място. Според мен трябва да качиш някоя твоя снимка, за да видим дали трябва да отслабваш или да правиш мускулчета, че ако си разплут, свалянето на килограмите няма да те оправи.
Дано съм бил полезен! Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1