12/40, 9/30, 6/20, 3/10 dead lift/thrusters

23.03.10
11:48

по идея на Данчо “Машинта” и Венци “Железото”....
тяга-122кг.
тръстери-32кг.

15:10мин., като нещо се обърках и последната серия пак бяха 20 тръстера...тегаво ми беше...МНОГО!!!

p.s. Обичам кросфита...идеално ми се вписва в обедната почивка..:))))

казано от slavko на 23.03.10, 11:48:

по идея на Данчо “Машинта” и Венци “Железото”....
тяга-122кг.
тръстери-32кг.

15:10мин., като нещо се обърках и последната серия пак бяха 20 тръстера...тегаво ми беше...МНОГО!!!

p.s. Обичам кросфита...идеално ми се вписва в обедната почивка..:))))

ахахахаха :) Аз казах ли тииииииииииииииииии :)

Ебаси гадния комплекс

23.03.10
15:01

малко ми се губи силицата в бедрата...почнах да бягам и веднага се усети...от там ми идва проблема...но ще засиля клека и ще се оправи работата..:))))

Мнението беше редактирано от Vic на 23.03.10 15:20.

Отвратително тежко... Още след първите 40 тръстера заваля дъжд от мен. Времето е 13:40. Ако съм свеж и отпочинал мисля, че мога под 12 минути. Току-що прибрах бате Славко! Яко се кефя!

18.05.10
11:10

пишкомерче малко сладко...на колко кила прави упражненията ми напиши...и тръстерите другия път искам да ти ги видя, да не са плитички:))...а и Славко това го прави след 4 дена пребиване...но наистина времето ти е добро-няма спор...!!!
Поздрави от мен...
p.s. да не те похвали човек бре баси...глей к’ви времена се постигат...добре, че дойдохме с Венци в неделя, малко да се поназвериш:)))

тяга - 120кг
тръстър -32 кг
Около 3-4 тръстера от всичките бяха плитки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1