18.05.10
13:02
Здравейте доста време не съм тренирал поради малко боледуване и нямаше как да тренирам. Преди седмица започнах да бягам. Почнах всеки ден после минах на през ден тая седмица започнах и коремни преси да правя ще гледам да са около 500 на ден но въпрос имам за тях има ли значение дали ги правя като седна и да ги направя 500 с кратки почивки или примерно правя около 200 и после след около час да направя останалите защото мога да правя и през целия ден когато имам време т.е. може и до 1000 да стигнат за ден. Мисля да почна и колело да карам разбрах че е добре. С храната почвам лека по лека да се оправям като всяка сутирин си правя кисело мляко с овесени ядки и лъжичка мед, през деня ям пилешки паржоли и салати от домати и краставици , омлети от яйца и някакви такива неща.
Забравих да кажа че поради дългата ми почивка в която не тренирах и съм качил доста кг в корема никаде друга само коремчето и най вече вмомента него искам да намаля. Иначе като бягам се навличам добре слагам стреч фолио по корема за по добър ефект потя се като животно пия вода като се стремя да е в по големи количества дано не съм забравил нещо. :)
18.05.10
13:24
Здрасти! Съвсем на кратко:
- тази фантастична бройка коремни преси няма да ти свали коремчето
- навличането по време на бягане е излишно - повече потене не значи непременно повече изразходвана енергия
- фолиото на корема е меко казано утопия, забрави за тази практика
- ключът към постигане на целта ти е в спазването на правилен хранителен режим, там хвърли основните усилия
- водата - не по-малко от 30 ml за всеки 1 kg телесна маса дневно, гледай да поддържаш 40-50 ml/kg
Огледай форума, има доста неща, които ще са ти от полза.