14.05.10
19:07
Здравейте билдъри ;)
Незнам дали темата е за тука ама .. неска един от залата ми каза , че бицепса не може вече да ми расте без никакви добавки щом ми се е показала вената...
Тва дали е истина ?
Аз нещо не вярвам?
14.05.10
19:21
Тотално не.
Едното няма общо с другото.
14.05.10
19:38
Те могат да ти кажят, че примерно едната гърда няма да ти порасне защото си имал бенка, ако вървим по тая логика... :lol:
Имам познат с много малки ръци а голямата вена му е много изпъкнала, щото е с нисък процент подкожни мазнини и според теб дали на такива хора няма да им пораснат бицепсите ако ги тренират? Както казаха по-горе, едното няма общо с другото.
Мнението беше редактирано от Петър на 14.05.10 21:34.
:D:D:D .. Вижте знам че е смешно, ама да си питам.. а и се посмяхте малко :D
много се зарадвах като прочетох това защото много малко ми личи вената значи ще направа голяма ръка. :D:D:D :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . .Ей лигльовциииии .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Какво да кажем за вените в половата област обаче, не знам :D Трябва ли да пия добавки за растеж или няма накъде вече :D
15.05.10
18:38
Какво да кажем за вените в половата област обаче, не знам :D Трябва ли да пия добавки за растеж или няма накъде вече :D
:lol: Исках още 5-6 см да дръпне. :lol:
:D:D:D .. Вижте знам че е смешно, ама да си питам.. а и се посмяхте малко :D
доволно се посмяхме, мерси
Мнението беше редактирано от dimov на 18.05.10 15:36.
19.05.10
08:44
Темата е “ВАЖНА”.
ЛОК