18.05.10
18:55
Здравейте
доста изчетох по форумът ви.Страхотен е :))
Та по-същество..искам да сваля около 10 килограма..защото съм 1.70м и съм 81-82 кг :(
на фитнес съм ходил преди за около 6 месеца..сега обаче мисля да не ходя(ще играя баскетбол)
Моля да изкажете мнение за ежедневието което мисля да имам от тук нататък ?Очаквам градивни критики :Д
Сутрин на гладно мисля да взимам една доза л-карнитинче капсули след 1 час няколко плода от един вид
За обяд салата
Преди баскетболна тренировка още една доза л-карнитин
За вечеря отново салата (не ми омръзва)
И след вечерята няколко километра каране на колело между 5 и 10
Или ако чак до там не ви харесва написното от мен да ми предложите нещо по-ефикасно.
Крисо.
Темата беше редактирана от Кристиан на 18.05.10 18:55.
18.05.10
19:03
При сваляне храната е най-важна. Напиши и какво ще ядеш.
НЕ, не си написал храна в поста, прочетох го 2 пъти!
казано от Oranje на 18.05.10, 19:03:
НЕ, не си написал храна в поста, прочетох го 2 пъти!
Мисля повече да наблягам на салати ? Неможе ли ?
Айде примерно
сутрин малко риба с салатка
обяд пържолка с салата
и вечеря само салата ?
Така добре ли е ? :)
Мнението беше редактирано от Кристиан на 18.05.10 19:13.
18.05.10
19:21
За гладуване ли ще си говорим?
Хайде разгледай наоколо... написаното от теб не е подходящо.
казано от Кольо Пияндето на 18.05.10, 19:21:
За гладуване ли ще си говорим?
Хайде разгледай наоколо... написаното от теб не е подходящо.
чак гладуване не..просто по леки храни ?
18.05.10
19:23
По-добре, но не е достатъчно добре.
Салатата не я брой за хранене. Дотук имаш малко риба и малка пържола. Това прави около 30-60гр белтъчини. 50гр са достатъчни за 15 килограмов човек, който не яде мазнини и въглехидрати, защото иска да си загуби косата, мускулите и здравето далеч преди да се сбогува със сланините.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 18.05.10 19:24.
18.05.10
20:10
казано от Кристиан на 18.05.10, 19:12:
казано от Oranje на 18.05.10, 19:03:
НЕ, не си написал храна в поста, прочетох го 2 пъти!Неможе ли ?
НЕ МОЖЕ ЛИ*
по 10 пъти на ден в продължение на месец!
Искаха да ти кажат,че хранителния ти режим не е изобщо добър.Буквално това е гладуване,а не сваляне.Трябва ти много повече храна разпределена в 4-6 хранения през деня.Насочи се към храни с повече белтъци и по-малко въглихидрати.
Правиш си хр.диета след това тренировките...ако беше само със салати нямаше да има дебели хора ;Д
Мнението беше редактирано от psihos на 18.05.10 20:58.
Не прави моята грешка.....гладуваш гладуваш.Да ,свалих......ама свалих повече мускули и станах като щека с някви виснали мазнини.....та ся да се чуда как да кача пак няква по-чиста маса и след тва да чистя :X
Храни се редовно(поне 4 пъти най-малко на ден) ,наблягаш на пилешко и салата,ориз и зеленчуци,махаш тестените неща и ограничаваш пържените.От моя скромен опит толкова :)
Аз не мога да разбера следното - защо ще пиеш Л карнетина сутрин на гладно???????? Тоя Л карнетин му трябва движение, ти си мислиш че го пиеш 2 банана и за 1 седмица 5 кила ги няма..........ми не става така, както каза колега малко по - нагоре “ако ставаше само със салати нямаше да има дебели хора” приемай тоя л - карнетин преди тренировка около 1000 mg. Ако ще тренираш баскет тва означава че ще има бягане, а тук следва, че след изгаряне на толкова енергия с 1 салата нема да се наядеш. Вземи 200 250 грама пил.месо(риба) и 200 грама салата ето ти лека храна!!!!