Как да приемам тази комбинация

18.05.10
11:38

Здравейте,
ще си взимам и гейнер към протеина, за да го комбинирам със Slin-Sane, че имам чувството, че не мога да приема нужните 100 гр. въглехидрати след хапчето, че ми е малък стомахът :)
Та въпроса ми е кога какво да пия? Тренировката ми почва в 17:00. И двете ги пия по 2 пъти.

Съставът на продуктите:
Протеина - изолат от соев протеин, млечен протеинов концентрат
Гейнера - Фруктоза, декстроза, малтодекстрин, млечен протеинов концентрат, изолат от соев протеин, витамин С, магнезиев оксид, цинков оксид.

Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Lexx на 18.05.10 11:38.

18.05.10
12:04

Не вярвам да не можеш да хапнеш 5-6 филий пълнозърнест хляб или 150 гр овесени ядки - толкова са 100 гр въглехидрати, пробвай с макарони, ако ти е по-удобно - 150 гр макарони в сурово състояние са ти 100 гр въглехидрати.
Ако пак смяташ, че не можеш пий доза гейнър след 1 капсула Слин-Сейн, въпреки че ти препоръчвам да разчиташ на твърдата храна вместо на протеин или на въглехидрати.
Протеин - сутрин веднага след ставане и след тренировка, по 1 доза
Гейнър - 15 мин след 1 капсули слин-сейн(ако не можеш да хапнеш) и още 1 доза гейнър, като заместване на едно от храненето ти през деня.
Храни се 5-6 пъти на ден, наблягай на комбинирането на месо,риба,яйчни белтъци с ориз,картофи,пълнозърнест хляб.

19.05.10
07:19

Определено не мога да изям 5-6 филии хляб, ако са с нормален размер :) Изяждам 5 яйца + още нещо малко и стомаха ми е пълен.
А и само хляб да ям... аз ям и за да ми е вкусно, което май изключва и суровите макарони :)
Иначе хапвам картофи, ориз и месо доста.
Мерси за отговора.

19.05.10
08:17

Не става въпрос макароните да са сурови, както и когато се говори за суров ориз никой не казва да се яде суров. Измерени в сурово състояние се има предвид, понеже след приготвянето им грамажът се увеличава. Но честно казано не вярвам да успееш да изядеш 150гр макарони или спагети доколкото съдя по думите ти...

19.05.10
08:52

Аааа, ясно :) Аз помислих, че ще ги хрупам като вафли :)
Е 150 гр ще мога да изям. Тях+яйцата и ми стига за 3 часа. А макароните и спагетите еднакви показатели ли имат?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1