18.05.10
11:38
Здравейте,
ще си взимам и гейнер към протеина, за да го комбинирам със Slin-Sane, че имам чувството, че не мога да приема нужните 100 гр. въглехидрати след хапчето, че ми е малък стомахът :)
Та въпроса ми е кога какво да пия? Тренировката ми почва в 17:00. И двете ги пия по 2 пъти.
Съставът на продуктите:
Протеина - изолат от соев протеин, млечен протеинов концентрат
Гейнера - Фруктоза, декстроза, малтодекстрин, млечен протеинов концентрат, изолат от соев протеин, витамин С, магнезиев оксид, цинков оксид.
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Lexx на 18.05.10 11:38.
18.05.10
12:04
Не вярвам да не можеш да хапнеш 5-6 филий пълнозърнест хляб или 150 гр овесени ядки - толкова са 100 гр въглехидрати, пробвай с макарони, ако ти е по-удобно - 150 гр макарони в сурово състояние са ти 100 гр въглехидрати.
Ако пак смяташ, че не можеш пий доза гейнър след 1 капсула Слин-Сейн, въпреки че ти препоръчвам да разчиташ на твърдата храна вместо на протеин или на въглехидрати.
Протеин - сутрин веднага след ставане и след тренировка, по 1 доза
Гейнър - 15 мин след 1 капсули слин-сейн(ако не можеш да хапнеш) и още 1 доза гейнър, като заместване на едно от храненето ти през деня.
Храни се 5-6 пъти на ден, наблягай на комбинирането на месо,риба,яйчни белтъци с ориз,картофи,пълнозърнест хляб.
Определено не мога да изям 5-6 филии хляб, ако са с нормален размер :) Изяждам 5 яйца + още нещо малко и стомаха ми е пълен.
А и само хляб да ям... аз ям и за да ми е вкусно, което май изключва и суровите макарони :)
Иначе хапвам картофи, ориз и месо доста.
Мерси за отговора.
19.05.10
08:17
Не става въпрос макароните да са сурови, както и когато се говори за суров ориз никой не казва да се яде суров. Измерени в сурово състояние се има предвид, понеже след приготвянето им грамажът се увеличава. Но честно казано не вярвам да успееш да изядеш 150гр макарони или спагети доколкото съдя по думите ти...