Покачване на тегло,помощ

19.05.10
14:09

Здравейте,нов съм в този форум,а като цяло и във фитнеса
Имам сериозен проблем с качването на каквато и да е маса,бих искал да ви помоля да ми дадете някакви конкретни насоки и ако може евентуално някой с подобен (вече решен) проблем да сподели опита си На 18 съм тежа 65 килограма  висок съм182см храня се основно с боклуци и каквото ми падне нямам сериозен опит във фитнес залата но съм категорично решен да започна да се грижа за тялото си
Ако някой има нерви да напише някакъв хранителен режим ще съм му адски благодарен + евнтуално тренировъчна програма
Благодаря и много и ви моля без базици и подобни простотии нямам опит в тези неща но искам да променя това :) Нямам проблеми с усърдието и мога да бъда сериозен :) мерси предварително
пп сори за пунктуацията  но са ми преебани точката и запетайката на клавиатурата

Темата беше редактирана от shootera на 19.05.10 14:48.

19.05.10
14:31

Дано с фитнеса си по-сериозен, отколкото с четенето из форума ;) Има хиляди тема, хващай търсачката.

Братко, твоя метаболизъм е доста бърз, което означава, че и енергоразхода ти е по-голям. Първата и най-важна стъпка към качването на качествени килограми е оправянето на храната! След това идва тренировката! Какво трябва да присъства най-вече в менюто ти?
Много въхлехидрати и умерено количество белтъци. Наблегни на овесените ядки, макарони, спагети, ориз, картофи, млечни продукти като сирене и кашкавал. Това е от мен - останалото е от теб!

20.05.10
11:16

казано от GreyKnight на 19.05.10, 19:55:

Братко, твоя метаболизъм е доста бърз, което означава, че и енергоразхода ти е по-голям. Първата и най-важна стъпка към качването на качествени килограми е оправянето на храната! След това идва тренировката! Какво трябва да присъства най-вече в менюто ти?
Много въхлехидрати и умерено количество белтъци. Наблегни на овесените ядки, макарони, спагети, ориз, картофи, млечни продукти като сирене и кашкавал. Това е от мен - останалото е от теб!

не виждам продукт който да преобладава белтъка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1