16.05.10
08:37
Пия креатинова матрица от известно време и забелязвам че сутрин като се събудя и отида в банята нещо да се мия и докато мия носа
(бъркам вътре да вадя сополи) и от едната ноздра почва да ми тече кръв вече за 5път ми става така бръкна ли леко в едната ноздра (всеки път е лявата) и почва да тече бързо спира но се притеснявам..
Нямам слаби капиляри нито високо кръвно никога не ми тече обикновенно кръв от носа дори при удар,,
възможно ли е да е от креатина и ако да какво да правя..(не го драпам толкова сериозно че да го разраня..( достатъчно е да извадя някой сопол заседнал и почва,,,) иначе при натоварване тичане пек рязко изправяне и тн.. НЕ ми тече..
иначе се чувстам много добре имам доста покачена сила ама това с кръвта си е ...
от креатина е 100% но нека някой по запознат с тези неща си каже мнението какво да правиш ;)
казано от Braqn на 16.05.10, 09:10:
от креатина е 100% но нека някой по запознат с тези неща си каже мнението какво да правиш ;)
И на мене ми е ставало така,но не от креатина.Спомням си преди време имаше един период където много ми течеше кръв от носа.Така и не разбрах от какво е,сигурно беше свързано с промяната на времето
oт 5 дена не съм пил креатин и вече не тече кръв дори и да ровя в носа като багер..
19.05.10
19:28
Ми вместо да с ибъркаш в носа, бръкни се и иди да ти измерят крвъното и пулса. Не сме гадатели, принципно от креатина може да вдигаш кръвно.
ПП. Аспирин и производни да знаеш че много подпомагат кръвоизливи.
Вероятно вдигаш кръвно от креатина и ако имаш по-слаби капиляри от там идва и кървенето...
Мнението беше редактирано от libra на 20.05.10 14:43.