19.05.10
18:17
Здравейте,
Разпространено е, че е хубаво кардиото да е на гладно, за да са още ниски нивата на гликоген в кръвта. Също се препоръчва да се приема кафе преди кардио. Като събирам 2 и 2 става равно на язва... 4 пъти седмично тичам сутрин на гладно и пия кафе “на голо” и си мисля, че не може да няма някакъв компромисен вариант?
казано от Voltmachine на 19.05.10, 18:17:
Здравейте,
Разпространено е, че е хубаво кардиото да е на гладно, за да са още ниски нивата на гликоген в кръвта. Също се препоръчва да се приема кафе преди кардио. Като събирам 2 и 2 става равно на язва... 4 пъти седмично тичам сутрин на гладно и пия кафе “на голо” и си мисля, че не може да няма някакъв компромисен вариант?
Пий кофеин,а и ти няма да стоиш гладен цял ден.Тичаш 30-40 мин след това закуска.
19.05.10
19:06
По-конкретно въпросът ми е “дали кафе на гладно може да навреди на стомаха ми” иначе е ясно, че след това се хапва :)
казано от Voltmachine на 19.05.10, 19:06:
По-конкретно въпросът ми е “дали кафе на гладно може да навреди на стомаха ми” иначе е ясно, че след това се хапва :)
Аз не мисля ,че има проблем .. но ако държиш хапни малко мед след ставане и след него кафенце
А защо кафенцето да не отиде преди силовата тренировка ? Аз от няколко седмици правя така и само позитивни неща, имам енергия за 5 тренировки.
19.05.10
19:53
Ами 3 дена в седмицата правя силова и 4 дена кардио, т.като силовата не е сутрин нямам проблеми с кафето пред нея, просто кардиото трябва да е сутрин на гладно и за това питам :)
казано от Voltmachine на 19.05.10, 19:06:
Кафето на гладно само дразни стомашната лигавица, мен лично направо ми изтъргва корема. За това гледам да го избягвам на гладен стомах.... а пък ако имаш язва или гастрит си е направо пагобно ;) Чувала съм много хора да се оплакват, че си “патят” от приемът на кафе на гладно.