20.05.10
00:37
казано от CKOTA на 19.05.10, 22:29:
Пак няма заспиване...
На мен ли го казваш. :lol:
Много кофти време... >:( А пък снощи така ми се спеше, че не можах да догледам мача и сутринта чета: “Белгия ни обърна след две грешки в края, видя се, че и без Берба можем” Пффф...
Поздравче!
20.05.10
11:04
Последната серия на Д-р Хаус беше направена като извинение,че няма да е последна.. :lol:
Като не ходя на зъболекар и не ме боли нищо,ида ли започват всички зъби да ме болят. :cheese:
Споко, не е само при теб. Може би е до психо нагласа, но е доста вероятно и добрите и загрижени зъбари да си разхождат инструментите, където им падне и с похватността на тенекеджия в автоморга, та това да е причината.
Аз пък съм по доктори утре. Ще го видим, дали ще се тренира или ще се ...тренира..
Мнението беше редактирано от 6th на 20.05.10 16:52.
Абе, какво се случва в главата ми? Вървя си по улицата и в един момент изведнъж се почувствах като мъртво пиян и с главоболие за 2 секунди, след което се оправям. След 5 минути същото нещо. Така цяла вечер. Има няма и нещо рече “храас” и ми се завърта главата, оправи се за 1-2-3 секунди, след няколко минути, хайде пак...
Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.05.10 19:24.
20.05.10
19:25
казано от Thrashmetal на 20.05.10, 19:23:
Абе, какво се случва в главата ми? Вървя си по улицата и в един момент изведнъж се почувствах като мъртво пиян и с главоболие за 2 секунди, след което се оправям. След 5 минути същото нещо. Така цяла вечер. Има няма и нещо рече “храас” и ми се завърта главата, оправи се за 1-2-3 секунди, след няколко минути, хайде пак...
Умора..?
20.05.10
19:37
казано от Thrashmetal на 20.05.10, 19:23:
Може да имаш централно мозъчна контузия :lol:
Не знам, но при мене има такова подобно явление от години- няма болка, но като се заседя повече или съм лежал, често се случва като стана и да ми причернее и дори не само усещам, ами и виждам как ми треперят колената и се хващам здраво за стената докато отмине. Даже веднъж паднах в/у телевизора на шкафа, ама той беше от онези щайги и не можа да се строши.
Кръвно нещо... ставало ми е така преди време- кръвното ми беше 95-6- 60 нещо от сорта та ми се виеше свят постоянно... това преди години и някак се оправиха нещата...
20.05.10
21:25
С такова кръвно как се прави клек или кардио?!
Хммммм.... ужасен ден, навсякъде все негативизъм и отрицателна енергия има. Всеки иска да получава, ама като дойде време да дава........., кога ще се научим, че за да получим трябва и да дадем.
Hallelujah!
Или тепърва тези въпроси ти нахлуват в главата, или си достатъчно глупава толкова години да ги преживяш.
21.05.10
11:49
казано от karpi на 21.05.10, 11:25:
Хммммм.... ужасен ден, навсякъде все негативизъм и отрицателна енергия има. Всеки иска да получава, ама като дойде време да дава........., кога ще се научим, че за да получим трябва и да дадем.
Ако може и аз да добавя нещичко - кога ще се научиме да даваме без да очакваме нещо насреща ;-)
21.05.10
11:56
Онзи ден един на един колега едни селяци му вдигнаха луд скандал затова, че влязъл във входа им и им спрял тока поради неплащане. Толкова буйни и виновни хора не бях виждал, чак полиция се наложи да викаме за да си седнат на задника.
21.05.10
13:30
http://www.dnes.bg/world/2010/05/21/za-minuta-gruzinec-napravi-157-licevi-opori-na-edna-ryka.91471
:bug:
21.05.10
13:32
5 лицеви опори за 2 секунди... лудост... :-/
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.05.10 13:32.
21.05.10
16:36
http://vbox7.com/play:01ccedb7
:gulp:
http://www.physorg.com/news190293536.html
http://www.disastershelters.net/ordering.php
Да им еба майката алчна, свинска, безочлива!!! Самият акт ме вбесява! Дори да допуснем, че край на света ще има, то никой бункер няма да спаси никого от тая планета. Перфектно. Просто перфектния пример затова колко може да бъде лъгано човечеството, колкото и очевидна да е лъжата, тя ще бъде разпространявана. И защо? За някакви си шибани парички!
Let me ask you one question
Is your money that good?
Will it buy you forgiveness?
Do you think that it could?
Oh I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made will never buy back your soulAnd I hope that you die
And your death’ll come soon
I’ll follow your casket
In the pale afternoon
And I’ll watch as you’re lowered
Into your deathbed
And I’ll stand on your grave till I’m sure that you’re dead
Да дойде потоп, дано. Да дойде и да ни залее с вода, да ни избие. Нищо не заслужаваме, камо ли най-ценното - живот. Какво правим само с него...
edit: Не, спокоен съм. Дишам. Няма да се ядосвам за това. Ще се ядосвам за нещо, от което има смисъл. Това не си заслужава. Виждам го навсякъде и без това.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.05.10 18:13.
Не мога да търпя наглостта им. Малко емоционално приемам лъжите им, т’ва е.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.05.10 18:15.
казано от head_hunter на 21.05.10, 11:49:
Ако може и аз да добавя нещичко - кога ще се научиме да даваме без да очакваме нещо насреща ;-)
Докато продължаваме да си го задаваме това - НИКОГА...жалко, много жалко :(
“Когато се чувстваме толкова важни, че няма място за другите; когато се мислим за толкова заслужили, че не виждаме по-далеч от носа си; когато си въобразяваме, че сме прекрасни и не допускаме друга възможност освен да притежаваме всичко, което сме пожелали...тогава суетата, подлостта, глупостта и низостта ни правят жалки...не егоисти...а жалки!!”
21.05.10
20:03
казано от libra на 21.05.10, 19:38:
казано от head_hunter на 21.05.10, 11:49:
Докато продължаваме да си го задаваме това - НИКОГА...жалко, много жалко :(
“Когато се чувстваме толкова важни, че няма място за другите; когато се мислим за толкова заслужили, че не виждаме по-далеч от носа си; когато си въобразяваме, че сме прекрасни и не допускаме друга възможност освен да притежаваме всичко, което сме пожелали...тогава суетата, подлостта, глупостта и низостта ни правят жалки...не егоисти...а жалки!!”
Ей браво бе - намирали се още жени с по-различно мислене.
Цитат-а е много добър! От къде е?
казано от head_hunter на 21.05.10, 20:03:
Цитат-а е много добър! От къде е?
Книгата се казва “Нека ти разказа”, а авторът е Хорхе Букай....пише страхотни книги, малко на брой, но много стойностни!
21.05.10
20:23
Цитата грабва внимание. Ще попрегледам какво може да се намери от този автор, а до този момент съм го пропускал.
21.05.10
21:42
По-важното е че стопявам тлъстия задник и корема. :lol:
22.05.10
07:59
някой може ли да даде линк към MIcrosoft Office Excell за XP ,че немога да намеря октъде да я изтегля?
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.05.10 09:26.
22.05.10
09:30
Благодаря!
Дано тази версия ми тръгне.
22.05.10
14:12
Ткааам, към 3 часа днес си сложих Уин 7. Проблема е, че няма звук и оттогава се мъча да го оправа, теглих нови драйвъри, но нестана.
Отдоло за звука си пише, че има звук, сменях буксите, но и от там нестана.
Някакви идеи?
Виж пак драйверите, ако няма за тоя модел аудио карта за 7ца свали тези за глиста- почти винаги стават.
22.05.10
14:26
Хора,спешно ми трябва да науча как се прави сайт със снимки,цени,които могат да бъдат променяни от собственика . Трябва ми да го направя за един фр. а не мога ohh Или поне някаква програма ,която да го прави :lol:
e_s_n, не питаш мен, но като върл противник на Глиста и фен на ХП, ще кажа че съм много приятно очарован от 7- миграцията няма да е много лесна най-вече заради навиците, които си е създал човек от 9 години с една опреационна система, но ХП вече куца...
Де*а как ги мразя тези кръгови кръстовища.... Всеки вика, че са най-лесни, ама аз ли съм толкова проЗ, че изобщо не ги чаткам.....
22.05.10
16:05
Точно пък 30мин.след като сложих 7-мицата имах драйвъри,тя автоматично ги издири и изтегли.. ;)
22.05.10
16:12
казано от p17bull на 22.05.10, 14:12:
Ткааам, към 3 часа днес си сложих Уин 7. Проблема е, че няма звук и оттогава се мъча да го оправа, теглих нови драйвъри, но нестана.
Отдоло за звука си пише, че има звук, сменях буксите, но и от там нестана.
Някакви идеи?
Проблема май е в теб, върви на “уши, нос и гърло”!