19.05.10
15:53
Целта ми е да свалям килограми в рамките на 1 месец чрез този режим,защото попринцип знам,че е доста натоварващ,после ще карам на поддържащ и след време може би пак,на 20 години съм 184 см 106 кг вече за 2 месеца свалих около 11,ходя на фитнес 4 пъти седмично като сплита ми е понеделник-ръце и кардио,вторник-гръб,корем и кардио сряда-почивка четвъртък-крака,рамо и кардио петък-гърди,корем и кардио събота ходя да бягам на чист въздух.
Менюто,което измислих е следното:
Закуска 50-60 грама мюсли с кисело мляко
Втора закуска- 2 яйца
Обед - 200 гр пилешко + салата
След тренировка - 100 грама пилешко + 1 яйце
Вечеря- 200 грама пилешко + салата,+ околко 3-4 литра вода на ден мисля да си взема и л-карнитин,пия и 1-2 зелени чая дневно
Какво ви е мнението за тренировките,и менюто ми,ще съм благодарен на всички отзовали се :),
Менюто е трагично - със зор може да добутваш 1000 калории, а според мен при подобно тегло, ръст,години и тренировки дори 2500 са критично малко.
Качи си храната поне двойно.
Аз ще ти препоръчам мазнини - масло, сметана, свинско, ядки.
Други ще ти препоръчат въглехидрати - овес, банани, мед...
Който и вариант да избереше, ти трябва много повече храна, ако искаш отслабването да е здравословно и трайно.
19.05.10
18:04
то идеята и е да няма почти въглехидрати,само сутрин,колкото да не е без никакви :)
19.05.10
18:28
казано от flameon на 19.05.10, 18:04:
то идеята и е да няма почти въглехидрати,само сутрин,колкото да не е без никакви :)
А сила от къде ще получаваш? Прегледай раздела, написаното от теб означава глад и нетрайни резултати.
19.05.10
18:41
долу горе знам за какво става на въпрос,сега ще се поинтересувам по-подробно,ще внеса корекции и ще видим какво ще се получи :)
19.05.10
19:58
значи ОКБ-то ми е 3071
протеините -286 грама или 1144 калории
въглехидратите-127 грама или 508 калории
мазнините -157 грама или 1419 калории
какво бихте ми препоръчали,да добавя в менюто за да достигна тези стойности,мога ли да ям малко извара преди лягане, 1 сварено яйце и половин кофа кисело мляко подходящо ли е за след тренировка,а пълнозърнестият хляб и морковите подходящи фибри ли са за комбиниране с протеина
19.05.10
20:44
Изварата преди лягане е повече от силно препоръчителна. След тренировка нека яйцата да бъдат 3, добави малко овесени ядки към тях. Като източници на въглехидрати предпочитай овес и бобови храни. Бъди внимателен с ориз и картофи (което не значи да ги спираш тотално).
19.05.10
20:58
да комбинирам ли бобовите с приема на протеин от месото,или примерно само с 1-ят прием ( по-ранният),с цел да избегна въглехидрати по-късно през деня,а с тези 3 яйца след тренировка и 3-те преди обед стават 6,много ли са или не би трябвало да има проблем,защото не са само белтъците а и желтъците,или по-добре примерно да изям на 3 само белтъците и 3 цели
20.05.10
06:49
НЕ смесвай зърнени култури (овесени ядки) с мляко... Това важи и за протеините (в твоя случай -> 100 грама пилешко + 1 яйце)
20.05.10
06:57
казано от mindbender на 20.05.10, 06:49:
НЕ смесвай зърнени култури (овесени ядки) с мляко... Това важи и за протеините (в твоя случай -> 100 грама пилешко + 1 яйце)
Поднесено по този начин, твърдението “виси във въздуха”, защото му липсва аргументация.
Предвид теглото ти и с умерен прием на въгледхидрати ще сваляш прилично.
Предполагам няма да спреш на 100кг ?
Ами с този недостатък на калории, как ще продължиш под 100 ?
20.05.10
10:57
мда и аз си мисля така,определено не искам да спирам на 100кг,целта ми е около 88-90 до след 2-3 месеца,т.е да се пробвам лятото да изчистя а живот и здраве наесен да качвам,дали е проблем ако ям мюсли с ядки за закуска а не овесени ядки,защото немога да понасям вкуса им
20.05.10
12:01
а попринцип сплита ми за тренировки добре ли съм го разпределил,засега ходя от малко ,но преди съм година тренирах доста сериозно и знам как да изпълнявам упражненията,дали има място за гребане с щанга и мъртва тяга в тренировката ми за гръб,ако искам да свалям килограми,мисля че не би навредило,пак ги правя с малко килограми 4х12 повторения,а кардиото дали ще има по-малък ефект ако го правя 2-3 часа след тренировка вечер вкъщи,защото имам велоергометър вместо сутрин на гладно,защото тогава ми е много сънено,а кафе не пия,а веднага след тренировка съм уморен защото залата ми е на 30 мин и ходя пеша до там
25.05.10
17:59
коментари някакви ?