20.05.10
08:52
Здравейте, реших да сменя първоначалната си програма и избрах една от тези в сайта, но има нещо, което не разбирам и съответно не мога да почна да тренирам по нея...
Това е програмата: Четиридневен план за изгаряне на мазнини с машини
Лесна за заучаване и прилагане тренировъчна програма. Линк http://www.bb-team.org/workout/2793/#axzz0oSQQkACH
Няма да я копирам цялата. Това, което не разбирам е схемата :
Понеделник: Тренировъчен план
Вторник: Почивка
Сряда: Тренировъчен план В
Четвъртък: Почивка
Петък: Тренировъчен план А
Събота: Тренировъчен план
Неделя: почивка
В самата програма са описани “Тренировъчен план В” и “Тренировъчен А”, но не разбирам кой план трябва да следвам в Понеделник и Събота(”Тренировъчен план” не е описан). Този дни не са описани...
Автор на програмата е Владимир Недков, и ако той се включи, ще бъде страхотно.
Помагайте...
Така как изглежда?
Понеделник: Тренировъчен план A
Вторник: Почивка
Сряда: Тренировъчен план В
Четвъртък: Почивка
Петък: Тренировъчен план А
Събота: Тренировъчен план B
Неделя: почивка
Последователност:
1; 2+3; 4+5+6; 7+8; 9 - където 2+3 е двусет, а 4+5+6 е трисет.
П.П. Владимир може и да е пропуснал точно твоята тема, така че можеш да го питаш и в коментарите към програмата.
21.05.10
05:44
казано от inis9 на 20.05.10, 16:54:
Така как изглежда?
.....
П.П. Владимир може и да е пропуснал точно твоята тема, така че можеш да го питаш и в коментарите към програмата.
Благодаря за отговора и предложението ти. Ще видя как ще ми е така.
Колкото до това да питам в темата на програмата, не виждам много смисъл да го правя, темата е стара, пък и вече е питано и няма отговор. Иначе Владимир едва ли ще види ТОЧНО моята тема(доста грубо ми се стори това), написах го с надеждата, че това може да се случи. Не съм от хората, които страдат от липса на внимание, пишат по форумите и смятат, че само техните теми са важни. Не е това целта на темата ми. Питам нещо конкретно и ако получа отговор Ок, ако не - здраве да е!
...прочетох си поста няколко пъти и нищо грубо не видях. Просто едва ли чете всички теми и е възможно да пропусне твоята - какво има за засягане тук, не знам.
Що се отнася до “предложението” ми - това е начинът да се разчете програмата, просто са пропуснати буквичките.
21.05.10
07:31
Не е въпроса в това да се засягам, че някой нямало да прочете темата...възразих единствено и само за думите, които и съм подчертала. ОК, не съм те разбрала явно. В неточността на интернет общуването се убеждавам за пореден път. В тази връзка не разбирам защо думата предложение е в кавички, но тава са пак подробности.
Ако някой има други предположения относно идеята на програмата, ще се радвам да ги сподели :)
Мнението беше редактирано от Кифла на 21.05.10 07:37.