20.05.10
19:31
Здравейте!
Прочетох,че при начинаещите резултата от първите стъпки в фитнеса оказват голямо и бързо развитие отколкото по-нататък.Тренирам от седмица и малко и искам да попитам как най-добре да оползотворя тези първи тренировки с максимален ефект?Също до кога след почването на трениране се наблюдава това развитие?
Благодаря!
Има се предвид първите месеци и години. Първата седмица нищо няма да стане ;)
21.05.10
06:24
За да ти се даде по компетентно мнение трябва повече иформация. Години, стаж с предишни спортове, височина, килограми дори тип тяло, текуща диета и тренировка.
За начинаещи се препоръчва три пъти седмично да се тренира цялото тяло, така тренираш един месец и после се хвърляш на по специализирани програми.
21.05.10
06:29
казано от Иван Шишманов на 21.05.10, 06:24:
За начинаещи се препоръчва три пъти седмично да се тренира цялото тяло, така тренираш един месец и после се хвърляш на по специализирани програми.
Така тренираш докато виждаш ефект, може и над година да продължиш.
21.05.10
19:53
казано от Иван Шишманов на 21.05.10, 06:24:
За да ти се даде по компетентно мнение трябва повече иформация. Години, стаж с предишни спортове, височина, килограми дори тип тяло, текуща диета и тренировка.
На 17 и половина съм,около 177-178см и 64-65кг.Типа тяло ми е Ендоморф.Ще почвам хранителен режим за покачване на Мускулна Маса.Тренировката ми,с която съм сега е кръгова,3-пъти в седмицата и мисля останалите 2 да тичам(Хийт).Стажа ми с другите спортове е такъв,че съм ги играл само за кеф.