Американския курс за фитнес инструктури!

23.03.05
20:21

Някой да знае повечко информация... Знам само че ще се прведе в базата на НСА, струва 450 лева и че ще го води създателя му - някакъв американец... Но дали наистина има смисъл да го изкараш? И още нещо - да знаете кога ще е втория курс на НСА за фитнес инструктури (щото май излиза по-евтино, но ми се ще до лятото да съм го изкарал)

23.03.05
23:48

Знам само че май месец е втория курс на НСА, но повече си заслужава американския ако имаш пари - и да нямаш задължително намери! Обади се то май има телефон в Олимп или МиФ, последните или предпоследните броеве!

24.03.05
09:40

Много скъпо нещо ми се вижда

24.03.05
09:57

Пичове аиде ако някои ходи после да даде записките на които иска да си ги преснима ?!?  Аз  все още се  чудя дали да ходя, ако  отида  после ги давам на които ги поиска :)

24.03.05
17:59

[quote author=“x_3_mar”]Пичове аиде ако някои ходи после да даде записките на които иска да си ги преснима ?!?  Аз  все още се  чудя дали да ходя, ако  отида  после ги давам на които ги поиска :)

ако тва някои наистина го направи ще сме много признателни :)

24.03.05
18:26

класиката е да се сканират и после на data.bg =] =] =]

24.03.05
22:05

Само дайте линк!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

JI

25.03.05
07:57

Хах и човека за каквов е давал пари , но все пак ако го направи признания :)

25.03.05
12:11

[quote author=“JiVk0”]Хах и човека за каквов е давал пари , но все пак ако го направи признания :)

Ем примено ще дава пари щото после с тая диплома ще може да  работи като инструктор  а ти  даже и да имаш по големи знания  няма да можеш :)

WO

25.03.05
13:09

я кажете повече за тоя курс....?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1