незнам какво да зема за да стана корав

Темата е заключена.

22.05.10
16:26

искам  да стана корав но не  знам какво да зимам химиа хранителни добаьки нямам си напредстава имам масата 65 килограма сам вие какво  ште ми препорацате  искам да постигна  нешту невероятно  благодаря ви преджарително дано да не сам ви надул главата

Темата беше редактирана от Петко К на 24.05.10 19:43.

22.05.10
16:31

Спец предложение за теб - отиваш в лудниата и им задаваш същия въпрос ,та там ще ти обяснят процедурата :D:D:D

Тая тема сериозна ли е или се базикаш :)

1. Учебник по български език
2. Време за четене и учене
3. Воля и търпение

Това са нещата, които ти трябват преди всичко останало.

За съжаление сигурно отново ще се намерят хора, които да уважат и стимулират неграмотността.

BU

22.05.10
17:14

казано от stankooo на 22.05.10, 16:26:

искам  да стана корав но не  знам какво да зимам химиа хранителни добаьки нямам си напредстава имам масата 65 килограма сам вие какво  ште ми препорацате  искам да постигна  нешту невероятно  благодаря ви преджарително дано да не сам ви надул главата

Пич на колко си години ? Няма нищо лошо да попиташ “Как да станеш корав”.Лошото е ,че незнаеш как да се обърнеш с уважение.Ако толкова неможеш да пишеш на български език , вземи да помолиш някой твой приятел да ти го напише.Отдоло ще ти напиша как трябва да ти е написан поста, а ти дай върху твоя пост Редактирай>Изтрии си поста>Копираи моя пост>Сложи моя пост в твоя.След това ще махна моя и друг път да знаеш , че в форумите се пише грамотно.Случват се понякога грешки , но ...

Твоя пост :
Здравейте!Искам да кача ММ.Бихте ли ми препоръчали някакви хранителни добавки , понеже не съм наясно с тях.
Благодаря,предварително!

22.05.10
17:19

казано от burgaskiq_ на 22.05.10, 17:14:

Пич на колко си години ? Няма нищо лошо да попиташ “Как да станеш корав”.Лошото е ,че незнаеш как да се обърнеш с уважение.Ако толкова неможеш да пишеш на български език , вземи да помолиш някой твой приятел да ти го напише.Отдоло ще ти напиша как трябва да ти е написан поста, а ти дай върху твоя пост Редактирай>Изтрии си поста>Копираи моя пост>Сложи моя пост в твоя.След това ще махна моя и друг път да знаеш , че в форумите се пише грамотно.Случват се понякога грешки , но ...

Не че нещо,но просто ми стана забавно как някой,който пише Не Мога и Не Знам слято,тръгва да коригира друг :).

Мнението беше редактирано от D3Co на 22.05.10 17:20.

22.05.10
17:42

Твоя пост :
Здравейте!Искам да кача ММ.Бихте ли ми препоръчали някакви хранителни добавки , понеже не съм наясно с тях.
Благодаря,предварително!

Хайде по-добре ти си оправи допуснатите 22 грешки в дългото 6 реда мнение и се замисли другия път преди да говориш за правопис...

АН

22.05.10
18:39

Щом и правописните грешки започвнахте да си броите... :Ь

22.05.10
19:17

Къде да станеш корав ?!  :-)

22.05.10
21:00

Цялата тема е за бисерите :)

22.05.10
21:02

казано от малкия113 на 22.05.10, 19:17:

Къде да станеш корав ?!  :-)

хахахаха защо така нападнахте детето... :D

22.05.10
21:19

ЛОЛ оставете човека бре, вие никога ли не сте писали пияни в някой форум :). Много лесно се разбира, кога става въпрос за грешки в правописа от незнание и кога от липса на адекватност :)
Ако искаш да си твърд си вземи Левитра и някакъв лубрикант и пази кръста или ако си на ръчна сменяй ръцете, да не си докараш някой хроничен тендовагинит !

23.05.10
05:57

Ъма ут куга тоз форум станъ правописен речник “!” Трябвъ да вИ кажъ .че някоЙ хоръ знаят как се пише дадена дума .просто си я пишът както им падне.
Ъ зъ авторъ на тематъ:  Първите добавки коЙто трябвъ да имаш са волятъ и пустоянството КЪМ тренировкъ “?” След това трябвъ да ядеш правилно.Ъъъ и аку станеш курав тази прическъ нямъ да ти утивъ :D :D :D .
Мола модераторчетътъ ! дъ ми не трият мнениету. (писъх гу дългу)

Мнението беше редактирано от +_+Oo_oO на 23.05.10 06:01.

казано от +_+Oo_oO на 23.05.10, 05:57:

Ъма ут куга тоз форум станъ правописен речник “!”

Отговарям - от както учтивият тон и грамотното писане са жест на уважение към околните.
Давам веднага една хипотетична ситуация за пример, над който да се замислиш:

Тренираме в една и съща зала. По някое време ти подвиквам от няколко метра:
- Ей, чшшш! Ела тука, ве! Аре, че неам толко време между сериите!
Ти се приближаваш и аз вече разказвам проблема си:
- Глей са... кажи кво да праа за гърди и гръб, щото август съм на море и треа да съм мега мощен - се пак пички, дискотечки, плаж, тва-онова, знаеш как е. Ама аре разказвай, ве, на къф ми се прайш?!

Обмисли една такава постановка. Как ще ми отговориш? Как ще реагираш?
Тук, във форума е същото, но не е директно и лично, както е в залата.

казано от +_+Oo_oO на 23.05.10, 05:57:

Трябвъ да вИ кажъ .че някоЙ хоръ знаят как се пише дадена дума .просто си я пишът както им падне.

Което за мен автоматично означава, че тези хора умишлено не проявяват уважение към мен.
Съответно - аз умишлено не си мърдам и малкото пръстче, за да им помагам с каквото и да било.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.05.10 07:29.

23.05.10
07:28

Кольо,напълно съгласен с теб! :)

23.05.10
07:39

Ти си съгласен, но на всеки един като теб има по десет неграмотника, които не са, така че глас в пустиня...

23.05.10
09:55

казано от Martin Tomov на 23.05.10, 07:39:

Ти си съгласен, но на всеки един като теб има по десет неграмотника, които не са, така че глас в пустиня...

И сам войнът е воин.

23.05.10
13:58

ВоИнът ;)
На тази тема правописа и е последния проблем. Дори да беше с перфектен правопис, самият въпрос е така зададен, че не може да има отговор.
Препоръчвам на автора на темата да седне да почете малко из форума и сайта и после да се върне и да зададе ЯСЕН и разбираем въпрос, на който да може да се отговори.

23.05.10
14:54

Tц-тц-тц-тц .  :)

Мнението беше редактирано от smokee на 23.05.10 14:57.

BU

24.05.10
08:48

казано от Martin Tomov на 22.05.10, 17:42:

Твоя пост :
Благодаря,предварително!

Хайде по-добре ти си оправи допуснатите 22 грешки в дългото 6 реда мнение и се замисли другия път преди да говориш за правопис...

Силно ме съмнява и ти да си безгрешен ;) Исках просто да помогна на дадения човек , не съм казал че знам всяка дума как се пише грамотно и т.н!

24.05.10
14:57

Можеш да се съмняваш в каквото си искаш. Най-малкото е смешно да обясняваш на хората да пишат правилно след като ти не можеш да напишеш едно изречение без правописна грешка.

24.05.10
19:42

СТАВАТЕ БАНАЛНИ!

24.05.10
19:43

Не помня защо миналия път я оставих отворена тая тема, но сега вече мисля да и тегля ключа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1