Престоял протеин?

20.05.10
19:28

Абе вчера намерих че сам забравил околко 500г протеин в една кутия в шкафа.След като си направих една доза вкуса който по принцип е ванилия ме удари здраво на застояла ванилия, направо супер отврат нищо общо с оригинала... а остава около 2 месеца до края на годноста и въпроса ми е какво да го правя, да го хвърлям или да го пия.

20.05.10
19:55

Запушвай носа и поркай, най-вероятно си е загубил малко качеството, но щом е в срок няма проблем.

20.05.10
20:28

Хмм,ще пиша тук,та да не отварям нова тема - Торбата на протеина(Scivation 10lbs) ми се скъса (гъзорък съм си!) и беше така за 2-3 седмици,след което й лепнах едно тиксо :-) ,но пак не е като хората.Има ли проблем да стои така и в какво друго мога да го съхранявам?

23.05.10
17:08

..?

Кутия, която се затваря МНОГО плътно?

24.05.10
10:27

И откъде да намеря такава и толкова голяма... ?

24.05.10
10:32

Иди в някой магазин за добавки и ги помоли да ти продадат няколко..
Аз си пазя 2-3 кутии в различни разфасовки от протеини в случай, че си взема по-голямо к-во.

24.05.10
11:57

Питай в магазините за хранителни добавки дали им се намира някой излищна кутия за гъзоръки билдъри :)
Иначе и аз си имам вкъщи 2-3 големи кутии от протеин където си присипвам протеина ако си взема протеин в торба или в някой неудобна кутия, като например тея от 5 лбс високи и тесни :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1