OxyELITE Pro + Yohimbine + ?

20.05.10
14:00

Директно към въпроса.Решил съм да си взема оксито, чудя се да го комбинирам ли с йохимбин( ако да, в каква доза да го пия този на примафорс).Ще има ли някакви нежелани ефекти между комбинацията им?За втория бърнър не мога да реша мелтдаун или митотропин.За него ще поискам някакъв съвет.
Не съм купил нищо все още, може да предложите друга комбинация.
18 годишен, 170 см,83-85кг, 2 години опит в залата.Естествено всичко това ще е в комбинация с НВД или ротация не съм решил, големи кофи протеин и много бягане/вело.Да отблежа, че съм спрял кафето от доста време, абе просто си ми действа кафето ;д

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.05.10 15:16.

21.05.10
15:42

Разрових се из нета и видях, че няма смисъл от това комбо.Другият ми въпрос все пак остава.

23.05.10
13:45

Някой?Знам, че има теми, но не ми е достатъчно т’ва инфо.

До колкот разбрах от сичко де що изчетох тази година за бърнарите,нито мелтдауна нито митото си струват и аз се чудя какво да вземам,може да пробвам новият Stimulant-x на AX,LIQUID CLENBUTRX HARDCORE който може да комбинирам с Мелтдаун(ако успея да си го купя до преди да съм изпил Мелт-а който вече го имам) и/или TIGHT! XTREME

23.05.10
16:37

Излезе ли новия Стим Х ? Тъкмо щях да викам, че АХ се покриха туй лято :lol:

emzo по-принцип става на въпрос за поръчка Сащ,тука гледам го няма още,пък и с тези надценки тука дори и да го има... :)

23.05.10
18:09

Ще почакам още малко, не мисля че има голямо значение какво ще зема, важното е яденето и кардиото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1