22.05.10
18:08
вътре намерих много странна лъжица. струва ми се адски малка а пише че една такава е една доза од 2 грама. мнението ми е че там не се събира повече от 1 гр, без връх. с голям връх може би ще захвана 2. или да ползвам обикновена чаена лъжица. искам да пия 3 преди и 3 след.
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 24.05.10 19:33.
е аре никой ли не знае как изглежда 3 грама кока на куп :) ако бях дилър щях да си дозирам без проблеми, а така се затруднявам да измеря 3 гр. някой нека помогне. аз мисля че това на снимката е 1 гр.
23.05.10
16:51
Очевидно е, че окото и ръката ти са по-точни от измерванията и препоръките на производителя.
Какво искаш повече?
сякаш съм виждал такъв креатин с друга лъжица. горе долу знам колко е 5 грама креатин (монохидрат) та тези 2 просто не ги виждам в случая. исках да споделя. и креатина нямаше предпазна мембрана, а само отвън.
Мнението беше редактирано от djordje на 23.05.10 18:00.
23.05.10
17:34
Говорим за креатин, от къде дойде този протеин сега?
Дали 1 g креатин монохидрат заема точно същия обем и има точно същото тегло като 1 g креатин етил-естер?
Тук става въпрос за малко физика - обемно тегло, плътност и други такива купешки думички.
23.05.10
20:55
Не е задал въпрос. Казва ти, че еднакъв обем креатин монохидрат и етил естер не тежат еднакво. Т.е. мерителната лъжица побира точно колкото производителят е казал, че побира.
23.05.10
22:39
Хайде стига глупости вече.