18.03.05
23:11
От каде мога да си намерия кленбутерол.Искам дае махам мазното,а този медикамент яко помого!!!Знам,че в България не се пройзвежда трудно се намира
модерирано от Емил
по-здрави
За какво са ти стероиди? В аптеките можеше да се намери до скоро, сега не знам! Просто не ти е нужен, можеш да ползваш фет бърнери, зелен чай, кафе и прочие. Защо всички се хвърлят на стероидите, като не могат да направят нещо както трябва?????? :evil: :evil: :evil:
Във всяка аптека продават кленбутерол но не ти го препоръчвам защото ще трепериш като 60 годишен боксьор. Послушай йодата и си земи фет бърнър ефекта е по голям, по бърз и с по малко пот.
Това е медикамент,който се използва при заболявоне от астма.Първоночолно е разработен за ветеринарна мидицина,но след това намира приложение и при хората.това,което прави този медикамент интересен за спортисти и повече за културисти е не деиствието му,а страничния ефект.При опити през 80-те учени остановяват,че животните в лобораторията бързо загубват телесна маса и добре им се оформя тялото. При определена дозировка може и да се качи мускулна маса!Не мисля,че е вреден
Що си мислите, че фат бърнъра е по-добър и по-”не вреден” от клена? И той натоварва сърцето, а няма толкова добър ефект. Да кажеш, че действа по-добре от клена просто показва колко опит имаш и с двете... Тремори не всеки получава или просто получава, но на по-високи дози. Не съм пробвал още E/C/A и не знам дали ще го пробвам, но дотогава клена ше си го ползвам като най-доброто нещо КЪМ диетата и кардиото ми... Разбира се никой, който има проблеми със сърцето не трябва да го почва! Hercules от клена до колкото знам НЕ може да се качва, а дори и да можеше нямаше да зависи от дозировката, а от храненето. Просто мит. Мисля, че точно при животните се забелязваше покачване на мускулна маса.
Клен се продава във всички аптеки или поне всички, в които съм търсил.
Вече си набавих кленбутерол,Л-Карнитин и весоко белтъчен протейн.Време е някой да ми каже как да ги пия,като незьбравя кафето и аспирина :P
20.03.05
10:43
ти ме уби с тези стероиди!!! :D
би ли ми обяснил как така клена спада към стероидите! Нещо не ми е ясна тази работа... Че е забранен медикамент - да! Но да е стероид! :shock:
[quote author=“rewave”] Hercules от клена до колкото знам НЕ може да се качва, а дори и да можеше нямаше да зависи от дозировката, а от храненето. Просто мит. Мисля, че точно при животните се забелязваше покачване на мускулна маса.
Ами значи спадам към групата на животните :lol: .
maxx_muscular кленбутерола спада към групата на стереоидите, но не е анаболен.
Чукундур понятието е анаболен стероид, останалото са забранени медикаменти (да не изпадаме в подробности - няма смисъл). Клена си е точно забранен медикамент, а не стероид. А за качването само по себе си от клена няма как да качиш, но ако си приемал повече калории от изразходените може и да си качил.
Hercules мисля, че си се объркал. Ефедринът се приема с кофеин и аспирин. Л-Карнитина 1-2 пъти на ден - 1-ия път 30-40мин. преди кардио най-добре. Няма да ти обяснявам клен как се приема, защото ще се напални темата с тъпи постове от сорта на “не е така”, “т’ва е грешно”, въпреки че ако се поровиш из чужди форуми ще видиш, че никъде не препоръчват разпространения тук метод 2 дни със/2 дни без. Потърси из форума - има примерни схеми.
24.03.05
08:24
че какво му е на метода 2 дни пиеш 2 не !?
:evil: а3 го по4нах така
от 1-ви до 6-ти от 1 до 6 хап4ета
от 6 ди 12-13 продължих по 6 и сега 2 дена пия 2 не пия
Дано да съм ти помогнал !
rewave кленбутерола е стереоид и поради слабия си анаболен ефект, може да доведе до положителен допинг тест при спортисти, но не е анаболен стереоид. Дори в една книга “Билия на стеродите” или вече не си спомням коя беше пишеше, “Кленбутерола, стероида на бъдещето” или нещо от сорта.
Voodoo това според мен е идеалният цикъл, който цели максимално време да се използва ефекта на Кленбутерола преди рецептора да се насити, което всъщност е най-големият му проблем. По принцип рецепторите се насищат за около 2 седмици и с цикъла 2 със 2 без този период се увеличава. Но каквото и да правиш действието му се задържа максиму 40 дни.
24.03.05
15:11
[quote author=”Чукундур”]rewave кленбутерола е стереоид и поради слабия си анаболен ефект, може да доведе до положителен допинг тест при спортисти, но не е анаболен стереоид. Дори в една книга “Билия на стеродите” или вече не си спомням коя беше пишеше, “Кленбутерола, стероида на бъдещето” или нещо от сорта.
Voodoo това според мен е идеалният цикъл, който цели максимално време да се използва ефекта на Кленбутерола преди рецептора да се насити, което всъщност е най-големият му проблем. По принцип рецепторите се насищат за около 2 седмици и с цикъла 2 със 2 без този период се увеличава. Но каквото и да правиш действието му се задържа максиму 40 дни.
май ти липсват часовете за проучване на материята... Клена е активен до 68 часа... Това знаеш ли какво значи... Че като го сприраш за през 2 дни той пак си действа и рецепторите на се отчистват, а напротив продължават да се задръстват... Тъй че... (х)фани четни малко повечко а?
Действието на кленбутерола трае около 8 часа, а се изчиства от организма за около 72. А това, че го спираш за 2 дни, не значи, че рецепторите се “прочистват”.
по отношение на трупането на мускулна маса клена си е точно за животни, защото на тях влияе (говедо -> месце =) )
животното човек има по-различни рецептори от истинските говеда (върху които е доказан резултата).
остави го този клен. моето лично менение (от личен опит) е, че влияе зле на нервната система (не самодокато го пиеш).
[VIP]VooDoo ето точно такъв пост не исках да последва. И все пак:
Никъде не съм писал, че има нещо лошо да се взима 2 дена и да не се взима 2 дена. Но в чужди форуми съм чел, че е по-добре да се взима 2 седмици, след което 2 не се взима и е най-добре през тези 2 седмици на “почивка” да се взима E/C/A. Не ме интересува колко часа е активен, а и не знам :) Аз правих така:
1 ден - 1таб.
2 ден - 2таб.
3 ден - 3таб.
...
7 ден - 14 ден - 7таб.
14 дена почивка, а след това:
1 ден - 1таб.
2 ден - 3таб.
3 ден - 5таб.
4 ден - 14 ден - 7таб.
И заедно с диетата ми получих добри резултати.
П.П. Качил съм до 7таб., защото стр. ефекти при мен не са силно изразени дори и при 7, но не се препоръчва да се взима повече, защото рецепторите се пренасищат.
rewave е ефект има ли ?
аз мисля да взимам клен 2-3 седмици като го пия по 3 хапчета на ден и взимам кетотефен както казва maxx_muscular. мисля и аммино2700 на юниверсьл да взимам с клена.
ти ме уби с тези стероиди!!! :D
би ли ми обяснил как така клена спада към стероидите! Нещо не ми е ясна тази работа... Че е забранен медикамент - да! Но да е стероид! :shock:
Не съм особено запознат с клена - пък и в сайта нали пише че е в забранените! От него никога не съм се интересувал за това - извинявай! Ще се пообразовам малко и тогава ще пиша за клена
dobri ефект има, но без диета и кардио няма да минеш. 3 таблетки на ден малко ми се виждат, а и както написах по-добре е да ги взимаш като цикъл, но нищо не мога да ти кажа, защото при всеки е различно. Виж при 3 таблетки дали имаш стр. ефекти и колко силно са изразени и сам си прецени дали да взимаш повече или не. За Кетотифен съм чувал само хубави работи, но още не съм го пробвал и не мога да дам мнение. Няма смисъл от амино в случая - пари, хвърлени навятъра, тъй като клена има СИЛНО антикатаболно действие.
ами ще го пробвам тоя клен и ще го видя. за кардиото и диетата е ясно. дано и тоя кетотифен бачка
клемба е най-чудестното нещо!!
идеално е за сваляне защото доста предпазва мускулите от разпад
при мен,дори по време на диета(low carb) си увеличих леко тежестите
и сам забелязал че действието му продължава след като го спреш
и няма нищо общо с стероидите,можеби е само мощен стимулант,при него няма странични действия при нормално здрави хора
а само първите няколко дни усещаш много голяма агресия
и е добро решение за по-заети и с по-малко средства