24.05.10
16:31
За първи път пиша във форума,но съм чел доста от статиите и темите.Тренирам от близо 2 години,но не съм пил почти нищо,освен протеин на Нутрим.Не съм от начинаещите и няма да ви питам как да кача 10кг за 1 месец или нещо подобно.Аз съм на 16год,176см,73кг-целта ми е до края на годината да стана 80кг.Някои от вас сигурно ще кажат,4е могат да качат 7кг и за един месец.Но при мен нещата не стоят така-качвам много бавно.Просто искам по-компетентните от мен да си кажат мнението.След доста търсене и прочитане на коментари стесних кръга до тези 3 добавки.
Отзивите за Нутрата са,че е един от най-добрите в отношение качество-цена-количество.С него искам да кача основно мускулната маса.
За Оптимум няма какво да кажа толкова-едни от най-добрите въобще.Креатинът за повече сила и покачване на ММ.
Аминокиселините за възстановяване и мускулен растеж.
3-те добавки ще ми стигнат за около 60дена-почти цялата лятна ваканция.Общата им цена е 150лв.
С цел да предотвратя други въпроси ще дам още малко инфо за себе си:ръка-37,гръдна-108.
П.С.знам,че мускули не се правят само с добавки,а и със здрава тренировка и хранителен режим,така че моля ви,не пишете коментари от сорта на:’По-добре си ходи на фитнес и си яж повече месо’
24.05.10
19:39
Или новият SizeOn на Gaspari. Много го хвалят.
Мнението беше редактирано от Анонимен на 24.05.10 19:40.
24.05.10
21:41
А защо винаги се препоръчват матрици? Според мен добре си се насочил към монохидрат, евентуално можеш да погледнеш етил естер на Примафорс или кре-алкалин на EFX. Аз лично 100+ лв за креатин няма да дам отново.
казано от Martin Tomov на 24.05.10, 21:41:
А защо винаги се препоръчват матрици? Според мен добре си се насочил към монохидрат, евентуално можеш да погледнеш етил естер на Примафорс или кре-алкалин на EFX. Аз лично 100+ лв за креатин няма да дам отново.
Казах “може”. Под “може” имах предвид да избегне страничните ефекти на монохидрата (не говоря за здравословни).