25.05.10
09:16
Здравейте,
На 23 години съм, висок съм 176, тежа 72 килограма, ходя във фитнес залата от 3 месеца. За това време съм качил 5 килограма, като наблягам на лежанка, мъртва тяга и клек. От около месец взимам и гейнъра Real Mass на Gaspari. След като се порових из интернет съм се опитал да си направя хранителен режим, но ще се радвам, ако ми помогнете с коментари. Единият хранителен режим е, когато ходя на тренировка(3-4 пъти в седмицата), а другият е за “почивен ден”.
Ден, в който тренирам
7:00 - 200 гр. овесени ядки с мляко, 2 яйца и 25 гр. от гейнъра
10:00 - кисело мляко
12:30 - питка хляб, пилешка пържола и салата от зеленчуци
16:30 - 100 гр. фъстъци
19:00 - преди тренировка две лъжици мед+гейнър
20:30 - след трнировка два банана+гейнър
21:30 - пилежка пържола или телешка + картофи или ориз
23:00 - 200 гр. извара
Ден, в не който тренирам
10:00 - кисело мляко
12:30 - питка хляб, пилешка пържола и салата от зеленчуци
16:30 - 100 гр. фъстъци
18:00 - пилежка пържола или телешка + 200 гр. картофи или ориз
преди лягане 200 гр. извара +25гр. гейнър
Проблемът ми е, че тренировката ми започва към 19:30 или 20:00, а повечето режими са с тренировки в друго време.
Темата беше редактирана от Neznaiko на 25.05.10 09:16.
Половината хора от форума тренират вечер, така че нека това не е оправдание ;) За режима имам някои забележки :
10:00 - кисело мляко / добави 100 гр. ядки примерно или сандвич с пълнозърнест хляб и месо
12:30 - питка хляб, пилешка пържола и салата от зеленчуци/ поне 2 питки , за да имаш към 50 гр. въглехидрати
16:30 - 100 гр. фъстъци / Добави някакъв животински протеин, че да спомогне за усвояването на растителния във фъстъците
19:00 - преди тренировка две лъжици мед+гейнър/ Нито гейнър, нито мед ти трябва преди тренировка, а истинска храна- месо/яйца + ориз/овес
20:30 - след трнировка два банана+гейнър/ Ок
21:30 - пилежка пържола или телешка + картофи или ориз/Ок
23:00 - 200 гр. извара / добави маслини/ядки или зехтин
Успех !
А преди това тренирал ли си или 3-те месеца сати съвсем началото на твоито развитие (ако мога така дасе изразя) ;) Продължаваи в сащия дух
Храненето тие добро ,времето че тогава имаш възможност да тренираш нее фатално доста хора тренират по това време ,важното е че имаш воля и желание тогава всичко се постига ;)
А след тренировка 2 банана , че и гейнър не са ли много , че и късно вечерта , въпреки че в Риал Мас-а пише , че няма много захар според мен поне намали на 1 банан
Мнението беше редактирано от hardrlz на 25.05.10 10:25.
Благодаря за новия режим, ще направя всичко възможно да го спазвам. Иначе никога не съм тренирал нищо преди да тръгна на фитнес и съм си слабичък:). По два банана ям само когато ми е била много тежка тренировката, но ще намаля на един:). Благодаря на всички, ако някой има какво да сподели още ще съм благодарен:)
Искам да попитам и дали в междинните хранения може да комбинирам ядките с гейнъра, защото и там има протеин, но не знам какъв е. Също така примерно 100 гр. фъстъци могат ли да се заместят от Корнита и колко на брой, защото има едни синички с мед, които са ми много вкусни:)
Мнението беше редактирано от Neznaiko на 25.05.10 11:12.
Можеш да вкарваш доза гейнър с фъстъците, корнито след тренировка също можеш, макар че си е джънк.