25.05.10
10:03
Интересува ме протеин или гейнър, даващ възможно най-голямо покачване на мускулна маса за най-кратък период от време. Ще се радвам ако някой ми препоръча от личен опит. Цената също има значение, но не решаващо. Ще се приема заедно с обикновена храна в обикновено количество, затова и казвам, че може да е протеин, а не гейнър. Няма да се тренира интензивно. Благодаря предварително. Само ще помоля да пропуснете коментарите, целта е съвсем различна и няма общо с фитнеса.
Като те слушам какъвто и протеин да вземеш ще останеш разочарован ;) Протеина е храна, не чакай фамозни резултати. Който и американски протеин избереш няма да сбъркаш, зависи колко можеш да отделиш ;)
Както казах - трябва ми точно като храна. Въпросът е не кое е най-доброто, а кое отговаря на етикета си.
Избираш си реномирана американска марка, гледаш колко дози има в кутята, гледаш да няма по-малко от 20гр протеин в доза, сравняваш няколко американски марки, смяташ колко ще ти струва една доза и правиш избор. За протеин с еднакви характеристики (според етикета) цените може много да варират, затова си прави добре сметката!
Спрях се на това:
fitness1.bg/vpxsports-syngex/
Надявам се да е добър избор.
за тези пари на твое място бих си купил блендер и бих правил така:
обезмаслено прясно мляко (или 1%)
овесени ядки (колкото искаш въгл. 50-100гр)
суроватъчен протеин
Мяташ всичко и си готов.
казано от moonclub на 03.06.10, 15:35:
Спрях се на това:
fitness1.bg/vpxsports-syngex/Надявам се да е добър избор.
Изолата на нутра форса е свършил,така че пак си нацелил едно доста добро предложение.Като качество протеина е добър,ако те задоволява и като цена няма да сбъркаш.
03.06.10
18:16
Взимай Syngex-a, ще останеш доволен ;)
03.06.10
19:13
Whey Shake =P
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 03.06.10 19:21.