25.05.10
20:20
казано от Петко К на 25.05.10, 19:57:
казано от korpusito на 25.05.10, 17:57:
@ Иван Шишманов - пара за портфейл не жали, тва е първото което жените гледат ;)
Хм, а аз като нямам портфейл, какво да правя? :)
Тя и твоята не е лесна, като нямаш портмоне ще ти се наложи направо с пачките да ги сваляш :lol:
Пък в краен случай, ако нямаш първото което жените гледат, гледай да подсигуриш второто ;-)
Ау сега на връщане си убих краката! ~6.5км за ~13-14 минути- разнообразен терен...
казано от Петко К на 25.05.10, 19:57:
казано от korpusito на 25.05.10, 17:57:
@ Иван Шишманов - пара за портфейл не жали, тва е първото което жените гледат ;)
Хм, а аз като нямам портфейл, какво да правя? :)
Гъзарите си носят парите на щипка ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=95fZ6VnKfmI&feature=related
Изобщо целия солов албум на Слаш е оргазъм за душата на всеки guitar lover.
http://zamunda.net/details.php?id=216129&hit=1
През цялото време ограбвам хора като им свалям песните безплатно, но този албум ми беше направо мъчно да го свалям free. :)
п.п. И без това той няма нужда от повече пари. Има повече, от колкото някога може да изпие, изпуши или изчука, макар да не го прави вече.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.05.10 21:33.
Half a gallon of vodka… before i go out -нещо от тоз дух в едно интервю- пич : )
26.05.10
04:42
Абе от както се помня,отделям най-много внимание на бритона си..Само ше изчакам да свършим даскало и ше зема да си обръсна тиквата...
26.05.10
06:08
И аз т’ва ще правя Гога. :lol:
И аз съм за стригане- айде в някоя овцеферма направо с машинките да ни подбарат хаахха
26.05.10
09:12
Не за друго ами до сега не съм се постригвал толкова късо и няма да мязам и на кучето гъза,та затова поне лятото - да няма кой да ме гледа какъв уруд съм.. :lol:
п.п.Познавам фермер,който ще се съгласи без пари да ни мине ‘сичките!.. ;)
26.05.10
09:22
Аз не съм си пускал косата повече от 1см. от 3 години насам. Всяка седмица с машинката в нас ;)
Днес се очертава да си закупя велосипедче ;)
Аз съм най-много за подстригване. От парче мръвка ходя с гола глава и сега като съм решил да я пусна дълга, ме наричат лудия Франк, защото като ме видели друго не им идвало на акъла. Дори тази снимка в галерията ми под името “пиян балканджия” е от миналия месец по това време. :)
казано от CKOTA на 25.05.10, 21:36:
Half a gallon of vodka… before i go out -нещо от тоз дух в едно интервю- пич : )
Да, при Letterman.
п.п. Ей това ми трябва за да ми пламне кръвчицата!
http://www.youtube.com/watch?v=Wo9Kli_ZfQ8
Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.05.10 09:50.
Понеже няма аотделна тема, да честитим рождения ден на Стоянчо, един от най-компетентите ни съфорумци. Лично аз съм научил много неща от него, както и мнозина други предполагам. Да си жив и здрав колега ! :)
26.05.10
11:31
Ч.Р.Д Стоянчо! Продължавай да раздваш нас незнаещите. :)
Честит Рожден Ден и на Draken. Продължавай в съшия дух.
26.05.10
12:02
Яяя,отварям СПАМ темата и гледам,че малко си дублираме пожеланията с питбула..
==================
Честито и на двама ви!
Айде,да си прекарате здраво и да не забравите да пратите по някоя мостра с протеин! :cheese: (Бисер,ха?)
Още дълги годинки да не се оттървем от присъствието ви във форумите на БиБи-Тийм! ;)
п.п.Свещичките са ви малко,но пък нека да имате 4-5 пъти по толкова! :P
Присъединявам се към добрите пожелания, честито на рожденниците.....втора бутилка течни амино отварям тези дни(че зачестиха рожденните дни :-) ) !
Мнението беше редактирано от малкия113 на 26.05.10 14:45.
Мерси за поздравите! :)
@малкия113 - айде една виртуална наздравица, моето е коктейл от ВСАА с глутамин!
26.05.10
15:03
Наздраве, Стоянчо!
Бъди здрав и дано птичето на късмета винаги каца на рамото ти, когато имаш нужда от него!
Ей, Стоянчооооо :) Честит рожден ден и от мен! Желая ти успехи, уникалност и най-вече уважение!
26.05.10
15:15
ЧРД - здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти :)
26.05.10
15:32
Стоянчо - жив и здрав да си. Много професионални и лични успехи!
26.05.10
19:26
...че как няма да ми е отпаднало,аз изобщо не обръщам внимание колко часа спя..
Последните няколко дни спя по 5-6 часа,до преди понеделник спах по 8-9..
Сега стана така,че отиваш на даскало и ти казват ден за ден дали ще учиш или не,за т’ва ми е омотано спането..
Ч.Р.Д. на рождениците! Да са живи и по-здрави!
Един въпрос - някой знае ли с коя програма да намаля размера на видео клип. Оригиналният е в MOV формат и е към 300 МБ, трябва да стане 20 МБ. Пробвах с програмката за завъртане(flip/rotate), но пак е голямо - стана 32 МВ.
Тая за флипа дето ми я дада не струва много- Сваляш format factory - много е опростена. А иначе обръщане с virtual dub
Тъпа е да, само за обръщане става. Сега намерих една Zwei-Stein и го мъча ама много бавно става и не знам качеството как ще е. Ще пробвам и с формат фактори.
26.05.10
20:30
Честито и от мене Стоянчо, успех колега на тежките моменти, които те очакват ;)
Моля,предложете ми някой изгоден продукт за заместване на хранене.Само се лутам между толкова голям избор. :)
26.05.10
20:45
Зависи на каква диета си/целта ти. Примерно, Myofusion е добър заместител - съдържя висок грамаж на белтъчини, по-нисък на въглехидрати и мазнини. Някой гейнер може да си избереш, на Universal Nutrition са много добри гейнерите. :)
http://www.youtube.com/watch?v=3_kSCuSOzi8&playnext_from=TL&videos=ZuNZemfqRR8&feature=grec
Извинявай, ама такива солота на акустична... Голям, бе, голям...
казано от Андриан К на 26.05.10, 20:39:
Моля,предложете ми някой изгоден продукт за заместване на хранене.Само се лутам между толкова голям избор. :)
BSN - lean desser или Syntha 6 - препоръчвам ти ги. Syntha-ta e с повечко въглехидрати.
Мнението беше редактирано от libra на 26.05.10 21:14.
СКОТ-е, ти си царя на мултимедията :-) факторито свърши работата перфектно, направи го на 15 мб с добро качество.
Стоянчо честито на патерици и от мен:) И благодаря на всички за пожеланията. :D
Мнението беше редактирано от Draken на 27.05.10 09:04.
27.05.10
09:28
Отивам в един приятел. Цялата къща на 3 етажа е наша. Ще сме около 30 човека. Обещавам да не пия! ;д