Помощ при съставяне на режим

27.05.10
19:01

От доста време посещавам сайта и разглеждам статиите,някои от които доста интересни.Аз съм 18 годишен и имам проблем с поднормено тегло. Ръст: ~170, тегло 53-55.Целта ми е да покача малко тегло че съм съвсем зле.Не ходя на фитнес,но мисля да правя упражнения вкъщи(коремни преси,лицеви опори,набирания,кофички и др.).Чудя се някои дали може да ми помогне в изготвянето на 1 прилична програма като начало която после да претърпи развитие.Не смятам да приемам някакви протеини( пия 1 шейк на Хербаллайф но не смятам че е нещо сериозно).Друго да питам Дали ще помогне за покачване на теглото тичане(джогинг) сутрин или колоездене? Защото знам че е за отслабване,но също така бягането прави мускулите еластични и няма ли да се окаже благоприятно за разтежа им? Ще съм много благодарен на всеки който откликне на молбата ми.

27.05.10
19:43

За покачване използвай това 4,4грама въглехидрат и 2,2 грама протеин на килограм тегло =>55кила(4,4x55 i 2,2x55) набававяш си
около 120гр протеин и 240 гр въглехидрат.Яж качествени храни ориз,месо,яйца,овесени ядки(ядки),извара и т.н. :)

28.05.10
07:36

Колегата ти е казал вече, яж стабилно и тръгни на ФИТНЕС, с коремни няма да стане ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1