28.05.10
06:32
Аз съм около 77 кг 182 горедолу..... Имам релеф,който не искам да губя.... и се чудя дали ефекта от този Н.O. Експлоуд ще ме изуе по онзи неприятен начин или само мускулите ще растат така да се каже..... не искам да ставам огромен просто искам да почна да пия нещо,че да подпомогна леко самият организъм.... та какъф е БАШ ефекта на този продукт.... и ако си взема него плюс протеин и отделно АМИНО киселини дали ще е дора комбинация за човек ежедневно спортуващ(и футбол), но не пил нищо :)
Някой ден като стана изпълнителен директор на огромна корпорация, ще наема целия маркетинг отдел на BSN. Направо са богове ;)
Колега, не ти трябва този продукт, вземи си протеин, витамини, аминокиселини.
Най-общо можеш да очакваш: голям прилив на енергия, много добро напомпване на мускулите, издръжливост, сила и по-добър фокус по време на тренировката. Не задържа вода, т.е. не се издуваш. Обичайната комбинация е азотен бустер + креатин. А ефекта зависи от тава дали имаш правилно хранене, тренировки и възстановяване.
Не ми става ясно, а и ти самия май че не знаеш каква кочно ти е целта. Защо искаш да го вземаш? - май просто искаш да вземеш нещо само ей така.
... не искам да ставам огромен просто искам да почна да пия нещо,че да подпомогна леко самият организъм....
Ако е само за това по-добре си вземи някакви мултивитамини и ребено масло.