27.05.10
19:39
Веднага щом се позатопли излязох навън и започнах да тренирам на лостовете. Съвсем различно е от фитнеса и може да се задържа по-дълго отколкото предполагам. Целогодишно ! Клипа е мой, ако имате информация относно този спорт може да се контактувате с мен
Като гледам имаш талант и според мен ще е най-добре да заебеш фитнеса и да тренираш по-този начин целогодишно.Упех!
Аз не бих зарязал напълно щангите, все пак с тях може да правиш много неща, които не можеш на лостове.
28.05.10
14:25
Браво, keep on!
Да зареже щангите, не. Напротив - това като му се отдава, нека го прави, но да наблегне на нещата, които не може и не му се отдават. Най-лесно е да правиш това, в което си добър. Трудно е да задобряваш в нещата, в които не те бива. Тъй че ако това го кефи, нека го прави на воля, но да изключва щангите само защото това му се отдава повече не е добра идея. Иначе наистина добре се справя с лостовете.
Благодаря.
Съгласен съм с Петко.
Ще успея да си комбинирам фитнес и лостове, combine training. Исках просто да ви запозная с по-различен и забавен начин на трениране-
29.05.10
15:32
Много добре! Браво!
29.05.10
15:36
Вземи си купи едни ръкавици. ;0
Благодаря ! Ще го направя, виж как ми изглеждат ръцете.
http://store.picbg.net/thumb/AC/5E/3afee74b77feac5e.jpg
Мнението беше редактирано от Japi на 29.05.10 22:06.
30.05.10
10:53
Един моя приятел го изби на същото. Промени ми су цялото мислене. Вече като говоря с него за фитнес, първо го питам дали разбира за какво точно говоря, особено ако е нещо за хранене и супрлементация.
Това на 0:40 се казват “Georgi Nikolaev Dips”. Ще те съдя!
Искам да си направя халки. Ха сега, можете ли да помогнете от къде да си намеря заместители на самите халки, на пръстените!
казано от fam0us на 30.05.10, 06:30:
Оглеждай ръкавиците по-хубаво, на мен ми е по-слаб хвата с тях.
Има едни строителски, приятел спомена че като се захване няма мърдане. Ще пробвам да ги намеря, а също така и тези от клиповете използват ръкавици за американски футбол ! Receiver gloves може да ги видите в нета.
Поздрави !
30.05.10
12:45