16.02.10
17:50
Значи от 1 седмица ме мъчи следното : как е по- правилно да се сваля лоста : да се допре до гърдите или на 2 -3 пръста от гърдите?
Биьте ли ми обяснили ефекта и на 2 та начина. ( сори не можах да намеря къде сте писали по тази тема )
16.02.10
18:40
Да се допре до гърдите без да отскача нагоре. Като оставяш 2-3 пръста е просто частично повторение.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 16.02.10 18:43.
хора имам следния проблем пилешка гарда по точно под гардите имам нешто като кокал което старчи и е грозно помогнете плс :( :)
Как може някой да ти помогне в този форум... това че имаш някакъв кокъл... отиди при личния си лекар... или качи мускулна маса да го скриеш .. незнам ...
Ама ти и ребрата ли не знаеш къде ти се намират ;О ?
Това може би се дължи на бързо отслабване или нещо такова, поне при мен така се получи.
Аз пък имам следния проблем с гърдите... Като ми е студено или са намокрени (като се къпя дори и през лятото на морето) или дори при допир се стягат и иглеждат добре ... иначе са отпуснати и меки... :( на какво се дължи това :? Като цяло съм слаб 176/65кг. Несъм спортна натура и не ходя на фитнес (ходил съм 3 месеца преди 1 година) Имам добре оформено рамо/бицепс/трицепс/гръб въпреки че съм слаб но гърдите неми харесват и незнам какво да правя с тях..... подобен проблем имам с корема, но за него ще се постарая да го оправя...( при положение че никога несъм тринирал корем, а гърди съм правил и по 40 лицеви за закуска правя и все тая .:(). Прекалено много вода ли задържат какво е незнам...
казано от Spunky на 19.04.10, 20:09:
Аз пък имам следния проблем с гърдите... Като ми е студено или са намокрени (като се къпя дори и през лятото на морето) или дори при допир се стягат и иглеждат добре ... иначе са отпуснати и меки... :( на какво се дължи това :? Като цяло съм слаб 176/65кг. Несъм спортна натура и не ходя на фитнес (ходил съм 3 месеца преди 1 година) Имам добре оформено рамо/бицепс/трицепс/гръб въпреки че съм слаб но гърдите неми харесват и незнам какво да правя с тях..... подобен проблем имам с корема, но за него ще се постарая да го оправя...( при положение че никога несъм тринирал корем, а гърди съм правил и по 40 лицеви за закуска правя и все тая .:(). Прекалено много вода ли задържат какво е незнам...
Прави лицеви упори всеки ден :) Поне като не ходиш на фитнес прави лицеви упори
Мнението беше редактирано от thndr на 06.05.10 23:46.
Хора имам голям проблем с гърдите и двете са ми добре оформени обаче на едната формата е по различна и така другата изглежда по-голяма...Моля ако някой знае как да ми станат еднакви чрез някаква тренировка да ми помогне... skype: lil_james_ .
15.05.10
20:09
PullUps и аз имам тоя проблем, но ми казаха че това е нормално. Едната страна от тялото винаги ще е по “напомпана”. До колкото знам това се оправя с гирички. Успех