Креатинова Матрица+Казеин+амино или Креатинова Матрица + суроватка

28.05.10
19:07

Здравейте, покрай 10 те дена балове, а преди тва учене за матури и прочее почти не съм влизал в залата, камо ли да се храня или да се въздържам от алкохол. Резултатът е “прекрасен” 4-5 кила надолу, спад в ръцете , абе тотален дроб се чувствам и мисля да прибегна към нашите добри приятели добавките.Та се колебая жестоко , понеже нямам много пари , защото си зех мега гъзарски часовник и лаптоп ииии ви моля за помощ.
Реших да се спра на креатинова матрица ,най-вероятно SIze on , защото съм я пил и съм доса доволен , но се чудя как да я комбинирам. Ако си взема амини и казеин ще имам по-комплексни добавки, а суроватъчен отвреме-навреме ще удрям след фитнес- примерно след тренировката за ръце, понеже искам на тях да наблегна с особено внимание.
Вариант 2 е да си взема Сайз Он и суроватъчен протеин... което е готино , но така яденето преди лягане ми увисва, трябва да пия 500 мл мляко примерно, а то тежи на стомаха.  Бюджета ми не е закован точно и мога да добавя и някви по-ефтинджос витамини, но досега не съм пил и съм отворен за предложения.

Та така, който желае да помогне със съвет, да заповяда :) дилемата накратко е Креатинова Матрица+Казеин+амино( или Креатинова  Матрица + суроватка  + други евентуални решения за качване на чиста маса + какви витамини да си барна  Меерси предварително на всички, които се отзоват !

Хайде преди всичко да уточним едно нещо - сега вече имаш ли желание да се храниш както трябва и да се въздържаш от алкохол? Ако отговорът е НЕ, то темата може да приключи до тук.

Личното ми мнение е, че щом имаш излишни пари за даване, то вариант 1 ми се струва по-добър.
Имаш да работиш върху мотивацията и волята си. Ако се справиш с тях, ще спестиш много пари за добавки.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.10 19:22.

28.05.10
19:25

казано от mitko на 28.05.10, 19:07:

Здравейте, покрай 10 те дена балове, а преди тва учене за матури и прочее почти не съм влизал в залата, камо ли да се храня или да се въздържам от алкохол. Резултатът е “прекрасен” 4-5 кила надолу, спад в ръцете , абе тотален дроб се чувствам и мисля да прибегна към нашите добри приятели добавките.Та се колебая жестоко , понеже нямам много пари , защото си зех мега гъзарски часовник и лаптоп ииии ви моля за помощ.
Реших да се спра на креатинова матрица ,най-вероятно SIze on , защото съм я пил и съм доса доволен , но се чудя как да я комбинирам. Ако си взема амини и казеин ще имам по-комплексни добавки, а суроватъчен отвреме-навреме ще удрям след фитнес- примерно след тренировката за ръце, понеже искам на тях да наблегна с особено внимание.
Вариант 2 е да си взема Сайз Он и суроватъчен протеин... което е готино , но така яденето преди лягане ми увисва, трябва да пия 500 мл мляко примерно, а то тежи на стомаха.  Бюджета ми не е закован точно и мога да добавя и някви по-ефтинджос витамини, но досега не съм пил и съм отворен за предложения.

Та така, който желае да помогне със съвет, да заповяда :) дилемата накратко е Креатинова Матрица+Казеин+амино( или Креатинова  Матрица + суроватка  + други евентуални решения за качване на чиста маса + какви витамини да си барна  Меерси предварително на всички, които се отзоват !

Пиши ми ЛС за съвет

казано от S_t_a_r***W_a_r_s на 28.05.10, 19:25:

Пиши ми ЛС за съвет

Странно... това е форум все пак, идеята е да си помагаме, написаното да послужи и след време на някой нуждаещ се от съответната информация... ако не е строго секретно - каква е причината да си толкова потаен? От друга страна, след като искаш всичко да остане между вас, направо му пиши съобщение, вместо да публикуваш абсолютно безсмислено за форума мнение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.10 19:50.

28.05.10
19:58

Идеята на форумите като цяло е точно обратното на това което ти се опитваш да направиш ! Когато отговориш на ЛС никой друг няма да може да види тази информация, която може да е полезна и на друг човек !
Когато взимаш креатин трябва да се скъсаш от ядене, повече калории, повече протеин за да може този ефект от повишената сила и по тежките щанги които ще вдигаш да се оползотвори наред с другите плюсове. Вземеш ли добавка особено със стимулиращ ефект, дали креатин, тестостероно усилващи и всякви други, трябва да си безкомпромисен с хранителня режим, безкомпромисен ! В противен случай хабиш ефекта от едни наистина ефективни добавки и най лошото е, че те винаги действат най силно когато се взимат за първи път и следващите пъти, когато пак ги вземеш тогава и да си безкомпромисен с храната и другите добавки ефекта ще е много по слаб.
Едит: Сега видях, че и Колето е писал за ЛС и няма как и на другите да не им направи впечатление все пак това противоречи на идеологията на форума !

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 28.05.10 20:01.

29.05.10
07:38

казано от Кольо Пияндето на 28.05.10, 19:22:

Хайде преди всичко да уточним едно нещо - сега вече имаш ли желание да се храниш както трябва и да се въздържаш от алкохол? Ако отговорът е НЕ, то темата може да приключи до тук.

Личното ми мнение е, че щом имаш излишни пари за даване, то вариант 1 ми се струва по-добър.
Имаш да работиш върху мотивацията и волята си. Ако се справиш с тях, ще спестиш много пари за добавки.

Готин никнейм първо :)
Второ, ставаше въпрос, че покрай баловете, които несъмненно са епично събитие в живота на човек, съм се поотпуснал здраво. Не съм поставял под въпрос цялостната ми мотивация, защото тя е налице.

А Стар Уорс е добре дошъл да сподели мнението си в темата, не сме любовници да си пращаме тайни съобщения, така че ако искаш да помогнеш- пиши в темата. Мерси предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1