08.02.04
14:07
може да посети http://hebros.hit.bg
:D :D :D
Има форуми където също можем да си поговорим малко и за културизъм и за всичко :)
ХММ и за кво ни е тва гребане ебаси тука става въпрос за културизъм братле !! а тамошните форуми също какво ни интересуват ??
Аз познавам много гребци и 90% освен че са гребци посещават редовно и фитнес залите
...и още нещо...от това което виждам мога да ви кажа че гребците имат двойно по широки гарбове от нас занимаващите се с bodybuilding (лично мое мнение) :roll:
08.02.04
17:20
Общото между бодибилдинга и гребането е, че вашият администратор (т.е. аз) е бивш гребец :)
Гръб, какъвто от гребането се прави, посмъртно няма да го направиш в залата. :)
08.02.04
17:57
Мммда гребците са като четирикрилни гардеробчета :D ,но в този спорт ставите много се преецакват,а и ако не ходи6 на фитнес 6е се развиеш несъразмерно :shock:
Аве може и така да е . Не утричам че гребането е хубав спорт имам приятели и ас ,които са се занимавали ,готин спорт е ! Но един приятел ,коиито според мнението на много ,много хора има най добрия гръб в бг. (нещо невероятно е ) не тренира гребане и не е тренирал сигорно никога ,като го видиш в залата какво прави за гръб обаче ти става ясно откъде му е този гръб !!!
по-здрави
10.02.04
00:04
Емо кажи кво прави 4е ми е интересно :?: :?: :?:
Трудно е да го обясня защото и ги менка тренировките рядко му се повтарят . Та това ,което съм наблюдавал да прави е сравнително стандартна програма такава каквато всички правим . Но начина на изпълнение е малко странен защото малко хора тренират така . Прави серите със свободни тежести с читинг и гледа амплитудата да му е цяла и примерно на чуковете някои правят докато стигнат до едно ниво ,то винаги е под корема и връщат щангата доколкото съм го забалязал тои гледа винаги щангата да стигне до корема и задържа малко после прави колкото се може по голям стречинг в самото повторение в смисъл ,че отпуска щангата или скрипеца докрай доката му се изпънат ръцете и раменете и постигне стречинг. Другото е че прави много хипер екстензи или обратни коремни преси както им викате . Та тва е опщо взето . Има и още трикове ,които прилага ма него трябва да се пита ,той междо другото е и личен треньор ако някои иска може да му зема телефона и да направи една тренировка с него. А междо другото го имам тела ма е от София пича .
по-здрави