Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.05.10
21:06

Майната ти, повече няма да пиша тук!

ПИ

28.05.10
21:06

казано от Thrashmetal на 28.05.10, 21:06:

Майната ти, повече няма да пиша тук!

Мерси. На теб също. ;)

28.05.10
21:21

Аз пък ги бутах след първия месец в залата, при тегло 67 кг (мазен). Проблем? :lol:
Разбира се, преди това имах няколко години тренировки, и още преди да вляза в залата вече можех да правя над 40 лицеви и 30 кофи, както и десетина набирания. Т.е., не съм се родил силен ;) Всичко става с времето и с тренировки. И след като 2-3 седмици учих техниката и се лигавих с 40-50 кила, по съвет на един приятел си сложих и пробвах максимума си и се получиха 70 кг х 6. Лошото е, че после ми трябваше над една година, за да си повиша този резултат ;) Така че....
И питай ги тия твоите приятели, освен лег, където явно са добри, някакви по-сериозни упражнения правят ли, там нещо като като клек, тяга, набирания ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 28.05.10 21:28.

28.05.10
21:31

Траш, това е положението... един колега за 3 месеца ми стигна невероятния лег от 70…  даже вече с повече прави май... а хланата му е супер зле... ама примерно набирания го правя спрял- аз правя по 30 с надхват, той не знам дали и 10 може...

ПП Като зойде време за плаж аз съм на капана с бира или мента

28.05.10
21:33

Твърде са готини за тези упражнения, но като гледам някои от тях, започвам да си мисля, че не изпускат много без клеко и тяга. Знам ли и аз вече.

28.05.10
21:43

На моменти и аз се обезкуражавам... уж се храня как трябва, почивки всичко точно- тренировъчни системи следвам- качвам тежести по график... уйо от чепинци прави 5 упражнения ца бицепс и противно на правилото че претренира след 6 месеца има с 5 санта по голяма ръка... па храната не му е нищо особено... па и ракия си попипва... явно не съм за тоя спорт... ама ще се троша...

28.05.10
21:44

Ами един във фитнеса го боли много кръста и ходи постоянно с колан,не прави никое упражнение което включва кръст.Аз клякам всяка тренировка и днес като правих тяхга тои ми вика:Абе от тая тяга няма файда,за какво я правиш?Моят отговор беше:За да не ме боли кръста. :)

28.05.10
21:51

Eстествено че няма файда- по добре още едно упражнение за бицепс!

28.05.10
21:55

За да е по-голям!  :lol:

ПИ

28.05.10
21:57

Всички сте някакви манияци на тема ТЯГА и КЛЕК.
К’ви са тия глупости бе, момчета. Може и без тях да се направи тяло.
80% от батките които изглеждат впечетляващо ги не правят. ;)

28.05.10
21:58

Няма да навреди да съм и толкова силен,колкто изглеждам,нали?Или на скотовата пейка ще си докажа силата. :cheese:

28.05.10
22:01

И като си ида на къщата да правя ремонт аз мога да нося 2 торбета с цимент нали? М? Той Оранж или Петко беше написал някъде- като не тренираш кръста може и от 20 кила да се сецнеш- като го натовариш организмът образно казано ще си каже, че е необходимо да го подсили и тн... чай да направя едно концентрично сега да ми хипертрофират пръстите, за да пиша по бързо... примерно..

ПИ

28.05.10
22:10

Примерно аз тяга съм правил 3-4 пъти в живота си и дърпам 100+ кила. От 20 кила бих казал, че е почти невъзможно да се сецнеш.
Иначе до концентричното - т’ва е супер тъпо упражнение. ;дд
Гребане с щанга - НАЙ-ДОБРОТО! ;д Любимо ми е.

28.05.10
22:13

Милиони мъже се сецват от просто навеждане да си вържат обувките... сериозен съм.

28.05.10
22:14

Абсолютно вярно, особено ако не са вече на 15 ;)
Не всичко в този живот е бицепси и плочки за плажа :lol:

28.05.10
22:17

казано от Петко К на 28.05.10, 22:14:

Не всичко в този живот е бицепси и плочки за плажа :lol:

Прав си и гръб и крака са си нужни  :lol:

28.05.10
22:19

на един мъж май топки му трябват най-много... каквото и да значи това...

28.05.10
22:22

Всеки сам избира как да си чупи главата... образно казано. Аз предпочитам да се контузя при тяга с 2х моето тегло примерно, а не докато си вдигам атрофиралия задник от дивана.... ;) Никой не говори за мания, просто това са доказани упражнения със страхотен ефект при правилно изпълнение.
Едит: И да - понякога е по-добре да имаш “More balls than brains… “.

Мнението беше редактирано от Madman_ на 28.05.10 22:23.

28.05.10
22:22

казано от CKOTA на 28.05.10, 22:19:

на един мъж май топки му трябват най-много... каквото и да значи това...

те не се виждт на плажа  :cheese:  ...освен, ако не се ползва някоя най-крайна негова част :)

28.05.10
22:27

Що бе аз може да съм нудист- ахахах и все пак не забравяйте преди лягане чуково сгъване за бицепс- с много чийт!

ПП Един пристрастен към интернет ви пожелава лека нощ!

28.05.10
22:30

казано от CKOTA на 28.05.10, 22:27:

не забравяйте преди лягане чуково сгъване за бицепс- с много чийт!

Впрочем правил съм го преди 8-9 години някъде беше. Луд умора няма - тренирал съм 1-2 пъти дневно бицепса 7 дена в седмицата в продължение на около половин година. Понякога втория път бе преди сън.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.05.10 22:30.

28.05.10
22:34

Едно приятелче и сега прави 2 пъти седмично бицепс... ама тренира канадска : ) аз тука натъртвам зарад друго  хаха

28.05.10
22:54

По темата за тягата

и един поздрав в стил “Нашта маса черпи вашта маса”

29.05.10
08:41

Busta Rhymes,винаги има най-лудите клипове.  :lol:
А отностно тягата,тоя просто има някакъв зверски хват! :)

29.05.10
09:12

Тоя е машина... 100% няма рецептори за болка!  :cheese:

Питбуле, стига ръси бисери, бе.....

До някъде обаче си мисля, че тягата може до някаква степен, но не напълно да се замести от упражнения като рак-тяга, добро утро, но не е на 100% същото, но пък аре като толкова си здрав и всичко знаеш, кажи ми как се правят големи крака без клек - какъвто и да е той??!?!?!?

ПИ

29.05.10
10:50

казано от Миsh0 на 29.05.10, 10:06:

Питбуле, стига ръси бисери, бе.....

До някъде обаче си мисля, че тягата може до някаква степен, но не напълно да се замести от упражнения като рак-тяга, добро утро, но не е на 100% същото, но пък аре като толкова си здрав и всичко знаеш, кажи ми как се правят големи крака без клек - какъвто и да е той??!?!?!?

Не всички хора са като теб, брат ти и Траш.. да искат големи бутове. Аз например искам широк гръб. Тягата няма да ми го даде.

29.05.10
10:53

Картоф на крибритени клечки?

Преди малко си удрям прахусмукачка на колата за да я приведа в хигиеничен вид. Отварям казанчето за вода за да долея и с ужас установявам, че е пълно догоре с масло, направо ми се втричи погледа  :smirk:

ПИ

29.05.10
11:03

казано от Андриан К на 29.05.10, 10:53:

Картоф на крибритени клечки?

При мен няма да е точно така. Гена ми е за големи бутове.

29.05.10
11:14

Ехх... ае да ме запознаете с тоя пич - Гена. Явно е мноо точен, щото е раздавал на всички тука големи ръце, яки крака и гърбове като гардероби... е така от нищото. Чудя се що тренирате, след като Гена е ваш човек. И да - завиждам яко, да не си помислите, че се бъзикам...  :cheese:

@ Шишманов, ако е омешала масло и вода все щеше да си забелязал... Сигурно е станало скоро. Пуши ли отзад ?

29.05.10
11:19

казано от Madman_ на 29.05.10, 11:14:

Ехх... ае да ме запознаете с тоя пич - Гена. Явно е мноо точен, щото е раздавал на всички тука големи ръце, яки крака и гърбове като гардероби... е така от нищото. Чудя се що тренирате, след като Гена е ваш човек. И да - завиждам яко, да не си помислите, че се бъзикам...  :cheese:

@ Шишманов, ако е омешала масло и вода все щеше да си забелязал... Сигурно е станало скоро. Пуши ли отзад ?

:lol:

казано от Madman_ на 29.05.10, 11:14:

Абе смесването на вода с масло никак ама никак не е добре. От скоро е по принцип редовно го проверявам,  и се моля да е от някой топлообменник между маслото и водата, иначе отива на глава гарнитура и т.н.
Иначе колата се държи нормално, нито пуши нито губи мощност може би само малко загрява над нормалното, но не прегрява вдига си температура и си пада нормално.
Май и фреона на климатика е духнал някъде, а го зареждах преди два месеца.
Купуваме коли на старо и после им робуваме.

Иначе, недей слуша тииновете,  че може да умреш от глупости  :lol:

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 29.05.10 11:21.

29.05.10
11:51

На мен тягата ми идва като мехлем за всички болки в кръста. Като бях прекъснал с тренировките за 2-3 години поради проблеми и прекарвам много часове в сендало положнеие, уж на луксозем стол но кво от тва, отслабването на еректорите и продължителното седене си казаха думата и болките бяха неизбежни, по едно време бях доста зле, но аз въобще не се притенисх защото знаех от къде идва проблема. Сега като почнах с тягата и наред с дугите упражнения които са със свободни тежести вече нямам никаква проблемация, колко по тежки тяги правя толкова по добре се чуствам. Центъра на тялото е кртична точка и тази зона трбява да е силна в противен случай лесно може да се стигне до травми, най вече в кръста  ! Друг е въпроса вече ако не можеш да изпълняваш правилно движението и почнеш да товариш щангата при грешна форма на изпълнение, тогава може и да се контузи човек, но тягата няма да е виновна за това а грешното изпълнение ! Чукчетата едно от най добрите упражнения за гръб при което човек ако има слаба долна част на гърба (кръста) той няма как да вдигне килограмите в това упражнение ако има слаби еректори и по този начин си ограничава и цялостно развитие на гърба !

Пибуле, всеки който не прави крака така казва - има ген да му растът или има проблем с колената. Дано станеш много як след време, но с крака като на инвалид кльощави - сам ще се уедиш колко е отвратително грозно.

http://www.vbox7.com/play:475b04fb Е на това се кривят лостове и се трошат дъмбели :)

29.05.10
12:25

казано от Иван Шишманов на 29.05.10, 10:58:

Преди малко си удрям прахусмукачка на колата за да я приведа в хигиеничен вид. Отварям казанчето за вода за да долея и с ужас установявам, че е пълно догоре с масло, направо ми се втричи погледа  :smirk:

На твое място въобще не бих я палил. Отивай в някой сервиз и им обясни проблема, или направо вземи майстор да дойде на място.
Не рискувай.

казано от Aleksandar Marinov на 29.05.10, 12:25:

казано от Иван Шишманов на 29.05.10, 10:58:

На твое място въобще не бих я палил. Отивай в някой сервиз и им обясни проблема, или направо вземи майстор да дойде на място.
Не рискувай.

Сашо колата си върви нормално и преди да установя проблема и след като го установих, което не означава, че няма страшно, но  бях на село нямаше как да я оставя там, докарах си я до Бургас без проблемно и във вторник имам час в сервиза на един приятел.

29.05.10
12:58

“Да не ядете яйца с риба. Както и риба с мляко.”
Сега се натъпках с трите наведнъж, да видиме какво толкова ще ми стане.

29.05.10
13:20

Освен газове друго не се сещам- хаха

ПП Аз имам проблем със всички стави- особено колената, от януари почнах пак да клякам и мога да заявя, че съм по-добре- слагам по една ластична наколенка загрявам добре и съм ток : )

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1