Идеи за моята НВД

27.05.10
18:53

Здравейте, на 18г съм, тежа 80кг, 180см. Открай време искам да отслабна малко, главно корем и реших да пробвам тази диета.

Според изчисленията, ми трябват към 240гр протеини, 120гр въгл. и към 85-90гр мазнини.

За пръв път си съставям диета и искам да изгладя подробностите:

L-Carnitine
Сутрешно кардио(бягане 15-20мин)
Закуска:
4 белтъка + грейпфрут
Втора закуска:
Овесени трици с мляко
Тренировка
Обяд:
Протеинов шейк
След тренировка\обяд:
Пилешко/риба + ядки + салата
Следобед:
Пилешко/риба + ядки + салата
Вечеря:
Пилешко/риба + салата
Преди лягане:
Извара

Всякаква критика към диетата е добре приета ;)

Темата беше редактирана от Morji на 04.06.10 05:01.

27.05.10
19:33

Не е добре диетата. Протеина ти надали има и 100гр, въглехидрати почти няма.

27.05.10
19:38

хмм - да добавя хляб към обяда? А за протеина - не съм уточнил колко количество ще поемам или проблема е друг?

28.05.10
08:17

направих малко промени - сложих въглехидратите като втора закуска, а 2та обяда са протеинови. Засега как е?

28.05.10
10:21

180-80кг няма за каде да отслабваш(пък и как се допуска тая дума в форума нз, какво значи да отслабна ?-на мускули може би, защото другото е чистене )

Мнението беше редактирано от Miro Gi4ev на 28.05.10 10:21.

28.05.10
10:25

добре де - да изчистя излишните мазнини искам :)

29.05.10
05:16

Обнових малко като добавих бягане. Тренировъчното ми време искам да го задържа така, но нещо ме притеснява, че не съм разпределил храненията правилно. Дали трябва да добавя още едно? Въглехидратите правилно ли са разпределени?

29.05.10
07:49

Както казва адаша Миро Гичев 180см 80кг за каде да слабееш (ще станеш като пръчка) наблягаи на кардиото след тренировка ;) за да чистиш
Въглегидратите ти трябват за енергия а без енергия за каде си
Яденето тие добро ,рибата е мн добра храна в период за чистене (лично аз така правя по 3 пъти на ден я консумирам и се чувствам мн добре)
Веднага след тренировка протеини пиеш ли ,по точно какво консумираш веднага след нея ?
Кажи по кое време тренираш мисля,че доста храна поемаш преди тренировка  т.е. премести тренировката преди първия обяд

29.05.10
08:08

Кардио след тренировка ли? Аз предпочитам да ми е сутрин, защотото следобеда вече е доста горещо, за да тичам навънка :) Не пия протеини и се чудя дали да си взема шейкове и какви точно. А след бягането сутрин съм на белтъци + грейпфрут, а след 2рата тренировка ми е като нормален обяд - пилешко/риба + салата(моркови, домати, краставици, пр.)

29.05.10
08:23

Суроватачен протеин,пие се веднага след тренировка ( и ако трябва даи повечко пари ,но си вземи нещо качествено)
И за кардиото след тренировка ,защо се учудваш тва сие практика на мн трениращи .

29.05.10
08:32

Не, аз мога да си добавя кардио след тренировката, но ти го каза така, че прозвуча, че кардио сутрин е лоша идея.

Мерси за съвета :)

Мнението беше редактирано от Morji на 29.05.10 09:03.

29.05.10
16:30

Попромених малко нещата след мненията - сега как изглежда? И един въпрос - протеиновия шейк след сутрешното кардио или след обедната тренировка?

Мнението беше редактирано от Morji на 30.05.10 16:15.

02.06.10
05:31

Вече съм долу-горе 1 седмица на диетата и днес направих малко промени(добавих изварата като отделно ядене преди лягане). Освен това все още искам отговор на по-горния си въпрос и дали да пия Л-карнитина преди сутрешното кардио или преди обедната(следобедната) тренировка?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1