Подходящи добавки

28.05.10
18:06

Здравейте , аз съм момче на 17г. от четири години редовно всеки ден тренирах плуване, имах доста добри резултати в този спорт.От скоро започнах да посещавам фитнес залата , тежa 75кг и съм висок 1.75.Който е информиран знае , че плуването задържа подкожни мазнини поради защитната реакция на организма ,и поради тази причина неможе да се достигне до дълбок релеф дори имам излишни мазнинки , тааа мисълта ми е какви добавки да използвам , искам да постигна чист и добре оформен мускул, имам тренинг справям се добре в залата . Мога да отделям по 40 лева на месец за добавки , какво да изпозвам ?

28.05.10
20:37

За 40 лв или си ги спести,или си купи креатин и витамини,за друго няма да ти стигнат.

28.05.10
22:13

За 40лв нищо особено не можеш да си вземеш. Омега 3 или витамини.

29.05.10
09:04

Креатин монохидрат? Нещо изпробвано да ми предложите ?

29.05.10
09:35

Само с  1 креатин .. по добре ги дай за храна

Може да си вземеш и някакъв по-евтин протеин с бюджета за 2 месеца и да пиеш поне след тренировка.

29.05.10
18:17

Всъщност след юни месец ще мога да отделям прилична сума за суплементи,какво точни да си закупя,каква е подходящата формула според вас ? Не са ми нужни излишни килограми имам си масата нуждая се от добре оформен мускул.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Мнението беше редактирано от Sashetoo на 29.05.10 18:20.

29.05.10
18:37

Нищо повече нети трябва от един качествен хранителен режим, витамини, омеги, евентуално протеинова пудра или аминокиселини.

30.05.10
16:53

Какви храни точно трябва да вкючва хранителния режим?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1