Имам ужасни бузи !

27.05.10
09:23

Здравейте :)
УЖАСНО много се дразня на бузите си . Нямам никаква представа как да се оттърва от тях, бихте ли ми помогнали?
Бих направила всичко, само да нямам бузи.
Благодаря.

П.С.: Някъде чух , че пушенето стопява бузите, но ми се вижда малко странно.. Вярно ли е?

Струва ми се, че единствената ти възможност е оперативна намеса. Би било крайно неразумно, обаче...

Тази теория (т.е. слух) за пушенето на цигари е абсурдна и не почива на научни факти.
Ако пропушиш по този повод, това ще е една от най-фантастичните глупости, която би могла да се сътвориш.

Обичай тялото си... и то ще ти се отблагодари.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.05.10 10:46.

27.05.10
11:01

Оперативна намеса? Та аз съм само на 14 години ... Смятам да започна някакви диети и ще се надявам те да помогнат ...
Не, определено не бих си причинила подобно нещо ( да пропуша) ,защото някой просто е казал, че от това се стопяват бузи :)
Против цигарите съм, но ми беше доста интересно да разбера дали това е истина ...

27.05.10
11:04

Какво им се притесняваш на бузите? И аз имам и си ги отглеждам :)
А и пуша (не по тази причина, но все пак) и все са си там.
Най - вероятно изглеждаш доста миловидно и си единствената в твоето обкръжение, която не ги харесва.

Друг е въпросът, ако имаш повечко подкожни мазнини (т.е. си пухкавичка, закръгленка и пр.). Тогава със свалянето на кг ще намалеят и те.
Ако нямаш за сваляне, просто генът ти е такъв, трябва да се приемеш и да се харесаш.

П.П. Аааа, ти си на 14. Зарежи тая работа и си учи уроците.

Изрично казах, че оперативната намеса е повече от неразумна, без значение на каква възраст си.
Забрави за цигарите, няма НИТО ЕДНА полза от тях.

Какво за теб означава ‘диета’? Честно казано - съмнявам се, че някой ще може да ти гарантира, че с даден режим ще промениш точно този детайл от физиката си. От друга страна - точно защото си на 14 години би трябвало да ти е ясно, че тепърва ще се променяш визуално.

27.05.10
11:13

Ами просто ме дразнят, не искам да имам бузи - искам скули ! : D
Всъщност да, приятелите ми, приятелките ми и всички от семейството ми казват, че са сладки и че съм хубава с тях, но не е ли по-важно как се харесвам аз и как се чувствам добре аз, а не хората около мен ...
Не, не съм пухкава, закръглена или дебела ... Не казвам, че имам перфектното тяло, има какво да се оправи , но БУЗИТЕ, те ме дразнят най-много .
http://i45.tinypic.com/prqsl.jpg
Ето, това съм аз. Тук може да се види какви гадни, гадни бузки имам ^^

П.С.: Аз уроците си ги уча, спокойно. Сега са ми важни бузите :D

27.05.10
11:25

Ами прави са семейството и приятелите, я се виж каква си хубавица!
И ти стоят добре, нищо, че ти не ги харесваш.
Но са ти ген, така че свиквай.
Наистина е най - важно ти да се харесваш, но понякога просто трябва да приемеш фактите.
Ясно, че си в такава възраст (всичко контра), ама не го взимай присърце тоя момент с бузките.

П.С. Успокои ме; то ти личи, че си учиш уроците, поне тия по БЕЛ. Пишеш много грамотно.

27.05.10
11:30

Хах, благодаря ти много.
Е, ако до 10тина години не са се махнали ще си направя една пластична операция и ще заприличам на травестит ^^

АЧ

27.05.10
12:26

Супер бузки имаш.

27.05.10
12:54

Аз пък съм със скули и не ги искам. Супер си си, няма от какво да се оплакваш. :)

27.05.10
13:35

И аз ще добавя че, си си много добре и няма от какво да се дразниш.

27.05.10
14:29

По принцип по бузите и лицето също има мастни натрупвания.Аз като станах от 100 на 88 кг и лицето и бузите ми доста се стопиха.

27.05.10
14:47

Окей, явно ще трябва просто да го приема, но все пак смятам да пробвам някоя диета, не се отказвам лесно.
Но проблема е, че аз съм 45/6 килограма и ако тръгвам още да отслабвам имам чувството, че ще се разболея от нещо.

Благодаря много на всички (:

27.05.10
15:09

Супер!Какво за бузите?Много добре си ти седят,не се занимавай с глупости.

Мнението беше редактирано от plancer93 на 27.05.10 15:10.

27.05.10
15:46

Може би задържаш вода. Приемай по около 4-5л течности на ден, ограничи сол, оцет, боклуци. Но аз не виждам какво те притиснява - много си добре, а изглеждаш по този начин и си само на 14 ?!?

27.05.10
15:59

казано от tenderness на 27.05.10, 11:13:

...
...

Любопитна тема. Още повече, че в началото не се разбира за кои бузи става въпрос.  ;-)

Шегата настрана, комплименти ли си просиш? Изглеждаш съвсем нормално - младо, хубаво момиче.

Диети за сваляне на кг, респективно бузи, при условие, че си 45 кг? !? Готова ли си да жертваш производството на яйцеклетки и нормалния си месечен цикъл, само за да се видиш с очертани скули и хлътнали бузи?

27.05.10
16:29

E*аваш ли се с нас?Какви “гадни” бузи само....Т`ва си е чар,изглеждаш чудесно. ;)

27.05.10
18:14

казано от tenderness на 27.05.10, 11:13:

Ами просто ме дразнят, не искам да имам бузи - искам скули ! : D
Всъщност да, приятелите ми, приятелките ми и всички от семейството ми казват, че са сладки и че съм хубава с тях, но не е ли по-важно как се харесвам аз и как се чувствам добре аз, а не хората около мен ...
Не, не съм пухкава, закръглена или дебела ... Не казвам, че имам перфектното тяло, има какво да се оправи , но БУЗИТЕ, те ме дразнят най-много .
http://i45.tinypic.com/prqsl.jpg

П.С.: Аз уроците си ги уча, спокойно. Сега са ми важни бузите :D

нейните не и пречат да е звезда  ;-)  разгледай тук

SS

27.05.10
20:15

Като момче ще ти кажа, че си супер и няма от какво да се притесняваш. Бузките не би трябвало да те притесняват, защото според мен точно в тях ти е чара. Не се опитвай да промениш нещо, за което може после да съжаляваш. Успех от мен и дано размислиш. :)

27.05.10
21:06

Хахахах много ме разсмя тая тема от сърце :). Ти си като кукла, малка принцеса и скоро няма да се отървеш от ухажори !
Нормално е в тази възраст много деца имат такива проблеми, все нещо не си харесват, проблема идва и от това, че те винаги имат някакъв модел на който подръжават и искат да приличат като него. Ужасните бузи са плод на твоето въображение, и това се дължи на това, че тимаш някакъв изграден модел може би на някоя манекенка, певица, актриса и т.н. и сега имаш изграден образ на савършенството и ти се стремиш към този образ ! Не след дълго ще разбереш какви качества имаш и тогава ще се чустваш много добре в кожат си.
Пфуу да им имах проблемите на днешната малдеж, голяма работа са ! :)

27.05.10
21:12

Добре де, на 14 съм, не съм голяма, но ти ме изкара с мислите на някакво 8 годишно дете :(
Определено нямам “изграден модел на манекенка, певица, актриса” или нещо такова. Това са глупости :D
Просто не обичам бузи, това е. А не мисля, че има някой, който може да отрече това, че аз имам бузки :)

27.05.10
21:29

Ами 8 годишните разсъждават по-трезво от един тинейджър, все пак още не ги тресат хормоните.
Да, имаш бузи. Всички хора имаме. Изглеждаш нормално. Приеми го и насочи усилията си към смислени неща.

27.05.10
21:30

OMG това което сега прочетох в на някои коментарите много ме притесни !
biker_boy ти нямаш никакъв усет, как може да говориш за мастни натрупвания и за това как си намалил бузите като си отслабнал. Това всико ще го чете едно 14 годишно момиче, не помисли ли за последствията а си почти на 30 години.
Миsh0 и той говори за неща които хем не ги разбира и на едно дете само това му трябва да прочете няколко твакива мнения и като нищо може да направи някоя щуротия. Точно така стават и анорексиите ! Внимавайте какво говорите, тва наистина не е майтап, все пак отсреща стои едно 14 годишно момиче ! 

казано от tenderness на 27.05.10, 14:47:

Окей, явно ще трябва просто да го приема, но все пак смятам да пробвам някоя диета, не се отказвам лесно.
Но проблема е, че аз съм 45/6 килограма и ако тръгвам още да отслабвам имам чувството, че ще се разболея от нещо.

Благодаря много на всички (:

Дори не си и помисля за диети защото се излагаш и каките и батковците тук ще ти се смеят, а те разбират от тия работи.
Аз познавам едно момиче дето на твойта възраст направи тази грешка да спазва някакви ненужни диети и от тях не можа да се развие добре и не и пораснаха гърди и сега съжелява за тази грешка, но вече е късно, това е истински случай не си правя майтап !

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 27.05.10 21:31.

28.05.10
04:02

Дете, толкова си красиво! Когато пораснеш, бузите ти ще намалеят. Дотогава се наслаждавай на младостта си :)

28.05.10
06:53

да почнеш диета на тия 45 кг направо е самоубийство!!!!!
не знам за друг вариант освен пластична операция,ама това пък си е обезобразяване на тия годинки
всички имаме бузки-като се усмихна приличат на ябълки:)ама трябва да се търпим и да се харесваме

28.05.10
12:27

аз съм нова тука,хех,тежа 39 килограма и имам бузи,но при мен е от пиене,задържам вода...при теб си е естествено ,заради формата на лицето,но си само на 14,споко,като станеш на 20 ше се изпиеш,а и си хубавелка,погледни някои от известните(брат пит,джони деп,мадона....)кви са бузлювци кат млади...не пий алкохол,намали солта,пий вода и толкова...:)

29.05.10
12:53

ОМГ! Ти си голяма сладурана според мене ти няма нищо ,даже напротив бузите ти предават чар ! Не ти трябва да ги премахваш :)

ПИ

29.05.10
14:56

Охх, тези бузки така ще ги хапя. :lol:

29.05.10
15:00

казано от p17bull на 29.05.10, 14:56:

после отиваш в затвора :)

29.05.10
15:33

Тя е прокурорна още.. ;D

Благословен да е онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи...

ПИ

29.05.10
18:18

казано от djordje на 29.05.10, 15:00:

после отиваш в затвора :)

Нема бе, на нейната възраст съм. :) ;д

29.05.10
18:31

Е 100% : DDD

30.05.10
12:27

казано от NRG на 29.05.10, 15:33:

Тя е прокурорна още.. ;D

Прокурорна... Ти разцепи мрака с тухла...

01.06.10
19:36

Случайно да те даваха по bTV тази вечер?

01.06.10
19:37

WTF?! Всички ли са ме гледали?! Само аз не съм се :/:/
Да не би да е с Ана-Мария Борисова или как танцувам? Кое са давали? XD

01.06.10
20:52

Не обърнах много внимание ,само успях да те идентифицирам от снимката ;D

02.06.10
07:57

Хахаха и аз преди малко се гледах XD
УжасТ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1