Протеин

24.03.05
17:35

Висок съм 193 тежа 85 кг тренирам футбол можете ли да ми препоръчате някакъв протеин защото силата почва да не ми стига
П.П. да не се изхвърляме с някакви скъпи протеини нещо по добро на по нормална цена (ако има такова) :)

24.03.05
18:14

ако се стремиш сила и издържливост бих ти препоръчал креатин

24.03.05
20:28

[quote author=“TREZEGUET”]Висок съм 193 тежа 85 кг тренирам футбол можете ли да ми препоръчате някакъв протеин защото силата почва да не ми стига
П.П. да не се изхвърляме с някакви скъпи протеини нещо по добро на по нормална цена (ако има такова) :)

С протеина малко трудно ще си вдигнеш силата ;) Или се претоварваш, или не ядеш достатъчно, затова нямаш сила. Креатина може и да помогне, но по - добре си прегледай режима на хранене.

25.03.05
16:49

Еми ще заложиме на повече почивка начи защото не искам да пия креатин и тем подобни неща от претоварване е ям като глиган

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1