Flag

Темата е заключена.

16.05.10
23:00

да ви попитам някои знае ли как се прави флаг на лост това дето краката ти остават настрани а ти си се дуржи с 2 те руце за прав лост опитвам се но немога а правя мн трудни упражнения явно има някакжа техника ако някои може да ми каже поне как да се опитжам сте сум благодарен :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:06.

17.05.10
06:35

Това ли?
http://www.beastskills.com/Flag.htm

АН

17.05.10
09:40

И мене ме заинтригува.

17.05.10
12:27

Ключът е, че с долната ръка трябва много силно да буташ, а с горната да дърпаш. Освен това се изисква и core strength, но без техниката няма да минеш. Ти какви други движения правиш?

17.05.10
13:03

В линка на TheRunawy пише, че горната ръка е само за опора. С нея не трябва да се бута, а долната ръка върши останалото.
И аз за лятото съм си намислис да усвоя flag-а. :)

29.05.10
15:10

Днеска го пробвах и не ми изглежда толкова трудно. Не че успях да се задържа де, но като за първи път се справих добре. Все едно да се учиш да се набираш или да правиш кофички. 2 седмици през ден да ходя да го упражнявам и вярвам, че ще мога да го науча.

29.05.10
15:29

Изобщо не е толкова трудно, наистина :)

29.05.10
16:44

След около сто хиляди опита миналата седмица на един знак СТОП пред училището ми, имах мускулна треска на страничните коремни мускули и сератусите, а на ръцете нищо им нямаше. Наистина не е толкова трудно, но изисква време, силно ядро и не твърде високи килограми. Сигурен съм, че на 70-75кг. ще ми е доста по-лесно, от колкото на 80-85.

29.05.10
20:55

На които му е трудно да пробва да позгъне краката я в коленете, я в бедрата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1