26.05.10
17:40
Здравейте всички,
Не бях сигурен дали тази тема и е мястото при диетите или добавките затова пиша тук. 73кг на 173см съм, но за сметка на по-скоро зловешо изглеждащо “шкембенце”, и преди да съм тръгнал да правя каквито и да е упражнения за стегнат корем и тн. искам да се оттърва от него... Та въпросите са ми:
1. Може ли да ми препоръчате някаква конкретна диета за бързо горене на абдоминални мазнини?
2. Мислите ли че ползването на фетбърнъри ще ми помогне особенно(мислех да си взимам Fyre)?
3. Можете ли да ми препоръчате конккретни упражнения за горене на абдоминални мазнини? (от окло месец и половина сутрин тичам по 1 час)
Благодаря Ви предварително ! :)
26.05.10
19:40
казано от Pavlin Nankov на 26.05.10, 17:40:
Здравейте всички,
Не бях сигурен дали тази тема и е мястото при диетите или добавките затова пиша тук. 73кг на 173см съм, но за сметка на по-скоро зловешо изглеждащо “шкембенце”, и преди да съм тръгнал да правя каквито и да е упражнения за стегнат корем и тн. искам да се оттърва от него... Та въпросите са ми:1. Може ли да ми препоръчате някаква конкретна диета за бързо горене на абдоминални мазнини?
2. Мислите ли че ползването на фетбърнъри ще ми помогне особенно(мислех да си взимам Fyre)?
3. Можете ли да ми препоръчате конккретни упражнения за горене на абдоминални мазнини? (от окло месец и половина сутрин тичам по 1 час)Благодаря Ви предварително ! :)
Със моя скромен опит бих ти препоръчал:
1.Спиране на газираното , сладкото,тестените продукти и пърженото.
2.Не ти трябва стрикна диета , просто да се ограничаваш от “боклуци”
3.Добавка , ще ти препоръчат хората , който са по навътре с материала.
4.По - добре бягай сутрин на гладно по 15-20 мин ХИИТ.
УСПЕХ.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 26.05.10 19:41.
Локално горене на мазнини няма.
В твоят случай, първото нещо в/у което трябва да се концентрираш е диетата и калорийният баланс (виж темата за НВД в раздела за хранителните режими).
Фатбърнър ще е най-удачно да започнеш по-късно, когато усетиш, че метаболизма ти се е забавил.
Според мен, не е по-добре да бягаш сутрин на гладно, даже не знам дали не е по-добре да не бягаш изобщо, а да заместиш кардиото със силови тренировки, които ще засилят значително повече метаболизма ти, ще пазят мускулите ти и са доста “по-интересни” от някакво еднообразно кардио...