29.05.10
16:50
Преди време си поръчах 100% Whey Gold Standard Protein от немски сайт и останах много доволен от качеството и цената (90лв за 2lbs).Сега искам отново да си взема такъв и разгледах оферти из сайтовете като повечето предлагаха цени от сорта на 120лв за 2lbs,което не ме устройва.Намерих и много примамлива оферта на ето този сайт: sportlements.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%B8/100-whey-gold-standard-protein-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BB/ (69лв за 2lbs) ,която си е повече от перфектна.Въпросът ми е някой поръчвал ли е от този сайт или дали знае подобна оферта за същия продукт на ON?
казано от Камен Каменов на 29.05.10, 18:38:
Доста спряло да си вземеш протеин за 69 лева 2лб като има редица със същото качество (ако не и по-добро) на пъти по ниска цена
fitness1.bg/nutra-force-whey-blend/
Най-прост пример..Ако държиш да си даваш парите за глупости, за тези пари може да си вземеш Syntrax Nectar, който като качесто въобще няма какво да се сравнява с оптимум. Оптимум плащаш 50% от цената за марката. Цената, на която го взимат в България е абсолютно същата като другите протеини, просто е завишена с няколко стотин процента, защото е най-известният протеин в щатите и малките дечица тук си мислят, че вътре има някакви специални неща и ще станат зверове. Ако усетиш разлика някога... е ще си първият и последният :)
Моментът, в който се наложи да дам 90 лева за 2лб протеин, ще е моментът, в който или ще спра да ходя на фитнес, или ще мина на химия..
Успех!
Едно от най-смислените мнения , които скоро съм чел, браво !
казано от Камен Каменов на 29.05.10, 18:38:
Доста спряло да си вземеш протеин за 69 лева 2лб като има редица със същото качество (ако не и по-добро) на пъти по ниска цена
fitness1.bg/nutra-force-whey-blend/
Най-прост пример..Ако държиш да си даваш парите за глупости, за тези пари може да си вземеш Syntrax Nectar, който като качесто въобще няма какво да се сравнява с оптимум. Оптимум плащаш 50% от цената за марката. Цената, на която го взимат в България е абсолютно същата като другите протеини, просто е завишена с няколко стотин процента, защото е най-известният протеин в щатите и малките дечица тук си мислят, че вътре има някакви специални неща и ще станат зверове. Ако усетиш разлика някога... е ще си първият и последният :)
Моментът, в който се наложи да дам 90 лева за 2лб протеин, ще е моментът, в който или ще спра да ходя на фитнес, или ще мина на химия..
Успех!
Да разбирам по-добре да не си давам парите за протеин ,а да наблегна на храната ;)
Не си разбрал точно :-)
Няма проблеми да си купуваш протеин, креатин, аминокиселини и т.н.
опитаха се да ти обяснят, че трябва по-добре да избираш продуктите откъм “цена - качество”
в случая с Gold-a на Optimum
лично за мен това е супер протеин и аз съм много доволен от него
проблема идва от това, че цената му в България е много висока за :
1) жизнения ни стандарт
2) цената му спрямо тази в САЩ
3) конкурентите протеини с подобни характеристики
Аз лично не бих си го купил пак на тази цена. Моя си го взех от САЩ - чувалче 10 lbs, което на цена беше колкото този тук от 5 lbs
и това, ако не е разлика, здраве му кажи :-/
казано от Rafael на 30.05.10, 09:00:
Не си разбрал точно :-)
Няма проблеми да си купуваш протеин, креатин, аминокиселини и т.н.
опитаха се да ти обяснят, че трябва по-добре да избираш продуктите откъм “цена - качество”в случая с Gold-a на Optimum
лично за мен това е супер протеин и аз съм много доволен от него
проблема идва от това, че цената му в България е много висока за :
1) жизнения ни стандарт
2) цената му спрямо тази в САЩ
3) конкурентите протеини с подобни характеристикиАз лично не бих си го купил пак на тази цена. Моя си го взех от САЩ - чувалче 10 lbs, което на цена беше колкото този тук от 5 lbs
и това, ако не е разлика, здраве му кажи :-/
Не,просто последния път когато поръчвах беше преди година и половина и не следях цените на протеина и затова сега се учудих, че цената му се е сринала толкова.Явно няма да взема Голд-а на ON,щом не е изгоден въпреки, че ми харесва като резултат (и вкус най-вече :)) ).Ще разгледам сайта за теми,в които има оферти да не задавам излишно въпроси неподготвен :).
Е, ако парите не са проблем за теб си го вземи. Няма да сбъркаш. Но, ако са - по-добре се поразрови малко и виж какво предлага конкуренцията. Избора на протеини е много голям.
Аз бих ти препоръчал изолата на Muscle Gauge Nutrition. Мисля, че като цена- качество е много изгоден, а и на вкус е много добре.
Колкото до сайтовете, едва ли би имал проблем. Поръчвал съм си от Интернет и винаги всичко е било точно. Все пак това са електронни магазини и са ориентирани към печалба, т.е. трябва да са коректни и точни, за да не губят клиенти.
казано от Rafael на 30.05.10, 12:40:
Е, ако парите не са проблем за теб си го вземи. Няма да сбъркаш. Но, ако са - по-добре се поразрови малко и виж какво предлага конкуренцията. Избора на протеини е много голям.
Аз бих ти препоръчал изолата на Muscle Gauge Nutrition. Мисля, че като цена- качество е много изгоден, а и на вкус е много добре.
Колкото до сайтовете, едва ли би имал проблем. Поръчвал съм си от Интернет и винаги всичко е било точно. Все пак това са електронни магазини и са ориентирани към печалба, т.е. трябва да са коректни и точни, за да не губят клиенти.
Парите винаги не стигат ;)),просто имах известно съмнение относно българските сайтове,но щом казваш,че си доволен ще се доверя. :)
Да не правя нова тема и без това старата е пак моя :))),та Гаспарито Майофюжъна ми свървша и реших да поразгледам нета за оферти и този път нацелих ето това http://proteini.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=184584&df=725790&dflid=3 .При положение че предния път си го взех за 98 без доставката,а и сега цената му и по другите саитове пак е някъде около същата ,тази от 74 ми се струва малко нереална или поне единствената която успях да намеря из нета.Някой поръчвал ли е от същия сайт или да поръчвам направо?
Ти предишния протеин си го взел от ЯКО нагли хора братче, 98 лева и искат и 5 за доставка ЛЕЛЕ. A пък този е на промоция в сайта кто гледам, защото във фитнес1 е 117 лева,в силата 97 лева. fitneshrani.com/scitec-proteini/produkti/whey-isolate-surovatachen-izolat-2-kg toва също е добро от към цена-качество.
18.07.10
19:03
Лол myofusion е много евтин за 2300 грама 78 лева .. Да не е менте нещо :Д
18.07.10
19:17
В България хората са свикнали да купуват продукти с 50-100 лв надценка и в един момент,когато някой предложи даден продукт с 10-15 лв надценка всеки си мисли,че го е напълнил у тях в гаража... :)
казано от Rikoo на 18.07.10, 18:57:
Ти предишния протеин си го взел от ЯКО нагли хора братче, 98 лева и искат и 5 за доставка ЛЕЛЕ. A пък този е на промоция в сайта кто гледам, защото във фитнес1 е 117 лева,в силата 97 лева. fitneshrani.com/scitec-proteini/produkti/whey-isolate-surovatachen-izolat-2-kg toва също е добро от към цена-качество.
Scitec-a отдавна съм го набелязал,но от Гаспарито съм доволен.И все пак от постовете ви не разбрах дали да купувам от сайта ;/
18.07.10
19:35
Купувай няма страшно
казано от MaSTaH на 18.07.10, 19:17:
В България хората са свикнали да купуват продукти с 50-100 лв надценка и в един момент,когато някой предложи даден продукт с 10-15 лв надценка всеки си мисли,че го е напълнил у тях в гаража... :)
Напълно си прав.Мисля, че ми помогна да взема решението ;)