21.04.04
14:45
темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=39036#39036
кое според вас е по добре да взимам ACETYL L-CARNITINЕ(musashi) или FAT LOSS FORMULA(musashi)?нямам много мазнини за стопявам главно в областа на корема,притиснявам се за загуба на мускулна маса(постигната с доста трудтренирам 5пати седмично,досега исползвах(2м) продукт на друга фирма от които не сам особено доволен,а до лятото искам хубав корем)
ili pak vie mi daite ideq
мерси
Абсолютно безпредметно е да си даваш парите за което и да е било от двете.Много скьпи и не са нищо особено.Ако можеш да намериш Cuting gold ili Super fat burner ще имаш по-добьр ефект,тьй като тези сьставки ги има втях наред с много други :wink:
23.04.04
23:52
ACETYL L-CARNITINЕ-polzval li go e nqkoi?musashi pi6at 4e pravil 4udessa-testosteron,maznini,mozak,sarce,energiq-ima li ne6to vqrno vav vsi4ko tova?
mersi 8)
29.04.04
17:36
Да бе, айде някой ако наистина знае да напише нещо за ACETYL, че наистина Мусаши го правят просто нещо извънземно все едно майна!!!
29.04.04
19:32
Имам си една идейка, която следвам във фитнеса - колкото по-просто, толкова по-ефикасно. Предпочитам от въпросната формула да си взема всичко по отделно, тъй като ще знам, че наистина взимам от това толкова и от онова толкова. Затова като чистех си взех карнитин и другите съставки като билки и т.н.
The choise is yours! :)
02.05.04
15:32
Взех FAT LOSS FORMULA за преди лягане, l-carnitine(нутрим) за преди тренировка, pro diet на lactoflor за преди хранене и малко билки - ginko+Гуарана + зверски тренировки 8)
Към 20ти ще ми донесат ACETYL L-CARNITINЕ, който трябва да ме изкара до края на Юни. Между другото, това ще ми е за 2-ри път тая годна - от Март до към края на Април бях на Липозан на Нутрим + тренировки. Свалих 6кг, но не ми беше кофти на стонаха. След 2 месеца, ако всичко е точно, ще резултата. Благодаря на mile и Sax-o-matic :wink:
Ами да ви кажа момчета и аз не сам пил ACETYL L но до колкото знам е 100% по хубав от обикновенния Л-карнетин.Ае колко струва този ACETYL L и някой ми беше споменал че е на прах.Искам да го пробвам и ме интересува колко струва които го им : а и го ползва нека отговоре много ще сам му благодарен както не само и аз? :P
РАЗФАСОВКА: 50 g = 50 дози - 95 лв
Едно време когато си взех за проба беше 86 :) Та има ужасно силен и остар мирис и вкус, но пък всичко което горчи не трупа мазнини :) Не мога да кажа със сигорност дали не е прехвален но определено е по-добър от нормалния l-carnitin. Аз го взимах докато качвам за да мога да качвам що годе чисто и да свалям ако е възможно за това немога да кажа точно колко е добър. Който може да си го позволи няма да збърка но е на прекалено висока цена, а и не очаквайте чудеса все пак :)
Здравейте, случайно реших да се регистрирам в сайта...
Тренирам откакто родих (преди 1.5 м) и трябваше някакси да вляза във форма.
Искам да споделя, 4е ефекта от Acetil-L carnitin-а които пия от 2 седмици (Musashi) е невероятен! Само, 4е аз си имам един проблем да ям много шоколад .. и може би ако спра ..поне малко, ефекта ще е тотален. Видимо съм изсушена, а ям нормално. Иначе тренирам 3-4 пъти в седмицата (малки тежести - много повторения) и тичам след тренировката по 40 - 50 мин.
Е това....... и си пожелавам да огранича онези гадни неща, които обичаме, но те ни спират да бъдем перфектни. :wink: