КРЕАТИН - стана мизерия...

31.05.10
15:27

Здравейте! Форума много ме кефи...чета си с удоволствие! За първи път пиша, надявам се и последен.. От 3 месеца тренирам супер сериозно...на диета за покачване на ММ, всичко следя стриктно...храня се по часовник и качествено! Взимам суроватъчен протеин. Преди 3 седмици почнах да взимам креатин монохидрат на ULTIMATE NUTRITION на прах...и всичко си беше екстра.
Но още в първата седмица, при зареждащата фаза, започна много да ми се подува корема...нали пиех по 3-4 литра вода все пак.
Значи разбирам плочките ми да изчезнат...ама то корема започна да се разлива и настрани...
Почнах супер некомфортно да се чувствам...абе направо разбрах как се чувстват бременните...Спрях да го взимам на третата седмица...шото почнах направо да се притеснявам. Имало хора на които не им действа креатина...е на мен изглежда ми действа и за тях..
Просто искам някой капацитет да ми каже че няма нищо страшно...и ще я изхвърля тая вода...или направо да ходя до аптеката за тест за бременност...
Аз съм на 25г., 190см, 85кг......висок и слаб изглеждам..с корем засега...

Яко се дразня шото наистина  много ми струва да спазвам тренировъчния режим....а тя каквато стана...егати!!!

31.05.10
15:49

Да не си прекалил с количеството на креатина?По колко пиеш и кога?

31.05.10
15:49

Нищо тревожно - задържаш вода, в твоя случай повече - съвсем нормално явление при прием на монохидрат. Не си купувай монохидрат - освен, че трябва големи дози да пиеш, задържаш адски много вода и подпухваш. Етил Естер според мен е най-добрият вариант.

31.05.10
16:28

Както писах по горе...чета доста във форума и съм го приемал точно както пише...със зареждаща фаза!
Пича от който го купих, магазина на Пиротска, каза че от монохидрата на прах се увеличавало коремното налягане...и още некви работи, които прозвучаха като диагноза.....егати шо не ми каза това като си го купувах!?!?
А как да я изхвърля по-бързо - тичане!?

31.05.10
17:40

Като спреш монохидрата

31.05.10
18:15

казано от HeartCore на 31.05.10, 17:40:

Като спреш монохидрата

И пиеш повече вода.

31.05.10
19:50

!

Мнението беше редактирано от dexter666 на 31.05.10 20:38.

31.05.10
20:08

мненията на колегите са напълно сериозни. С приемането на повече вода, организма се освобажда по бързо от същата натрупана в тялото.

31.05.10
20:18

Никой не се забавлява с теб, стига си мрънкал, ще я изпикаеш! Монохидрата в кофата.

31.05.10
20:27

ОК. мерси.

Наистина не се притеснявай, ще я изхвърлиш ;)

31.05.10
21:11

Ако е останал повече по-добре го подари на някой. Няма смисъл да го хабиш в кофата.

01.06.10
06:50

всичко следя стриктно...храня се по часовник и качествено!
я постни да видим доколко е така защото се прокрадва леко съм нение в мен

01.06.10
06:51

казано от Стоянчо на 31.05.10, 20:18:

Никой не се забавлява с теб, стига си мрънкал, ще я изпикаеш! Монохидрата в кофата.

И другия път без експерименти, счакай на Кре-Алкалин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1