31.05.10
13:30
Здравейте
От доста време чета в този форум , но тъй като има вече такова разнообразие от продукти реших да попитам по компетентните от мен за този стак и има ли нещо препокриващо се , излишно или липсващо , както и най-добрия начин на прием . На 31 години съм 182см 80кг , стаж в залата в момента без прекъсване 6 месеца иначе около 5 години . Взимал съм доста добавки но никога не съм комбинирал затова реших сега да събера средства и да си направя добър стак за покачване на сила и мускулна маса . От моите наблюдения и цялото ми четене тук се спрях на следните добавки :
Green Magnitude
Jack3d
Purple wraath
Myofusion
Now Adam
Мислех и се продукт стумулиращ производството на тестостерон като Трибестан но не съм толкова наясно
Моля да ме извините ако съм написал някоя глупост :)
Темата беше редактирана от killerbee на 31.05.10 19:22.
Никаква глупост не си написал, това са някои от най-популярните добавки в момента. Стака изглежда добре, имай едно на ум с Green Mag-a, доста хора във форума НЕ го усетиха никак, включително аз. Все пак не забравяй , че храненето и тренировките са по-важни от добавките. Успех !
казано от korpusito на 31.05.10, 13:40:
Никаква глупост не си написал, това са някои от най-популярните добавки в момента. Стака изглежда добре, имай едно на ум с Green Mag-a, доста хора във форума НЕ го усетиха никак, включително аз. Все пак не забравяй , че храненето и тренировките са по-важни от добавките. Успех !
С кое да го сменя ... ползвах преди 2 месеца Сайз ОН - страхотен продукт но свърши много бързо , малко ми е скъп и ефекта му се загуби за отрицателно време , след това реших да пробвам Плазмаджет но при мен специално бяха хвърлени пари на вятъра единствено усетих главоболие най-вероятно от вдигнато кръвно .
В момента си правя хранителния режим а до колкото за тренировките мисля да направя една тема и лог .
Защо не опиташ fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/ доста добри отзиви има, можеш да погледнеш презентацията на Fitness1. в раздела за хран. добавки.
31.05.10
15:54
Green Mag - за мен най-добрият креатин на пазара.
Бих сменил Purple с Xtend.. по-комплексен продукт е и ще ти върши повече работа, пил съм и него, и Purple, и IntrAbolic. Xtend си ми остава фаворит, колкото и проста формула да е. Витамините са супер, протеинът е супер, jack3d е супер, просто енергийният комплекс на Purple ще ти свърши по-малко работа от допълнителното възстановяване на Xtend, 1 доза преди, 1 доза по време (по желание) и 1 доза след тренировка.
Това е моят съвет :)
Последният ми стак беше едно към едно, обаче с Ultra Omega 3, CoQ10,Recreate, IntrA и малко допълнително глутамин, ще останеш много доволен =)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 31.05.10 15:55.
Нахвърлях е набързо утре може да си поиграя и да напваря таблица с отделните съставки на продуктите за да видя някой да не идва в повече .
08:20 : Закуска
08:20 : Radox
08:20 : Now Adam
08:30 : 2 капсули Kre-Alkalyn EFX само в нетренировачни дни
11:00 : Закуска
13:00 : Обяд
16:30 : Слеобедна закуска
16:30 : Radox
18:20 : Now taurine 3гр
18:20 : Jack3d 1-2 лъжички на гладно
18:30 : 2 капсули Kre-Alkalyn EFX
19:00 : Xtend (грозде ) 2 лъжички от началото на тренировката
19:00 : Тренировка
20:00 : Bcaa (optimum , now )
20:00 : Now taurine 3гр.
20:30 : Myofusion 2 лъжички
21:00 : Вечеря
21:00 : Radox
23:00 : Myofusion 2 лъжички
Само протеина малко не ми харесва така но ...