30.05.10
19:52
Някой ползвал ли е тази комбинация?Започнах от вчера и просто се чувствам като машина...Снощи спах 3 часа и не чувствам умора ,днес правих кардио 2 часа.Поразрових се из форума и видях ,че съм объркала дозата,добре че съм в началото днес пих 3 пъти по 2, от утре почвам 3 пъти по 1 Файъра и една супена лъжица нагладно от л-карнитина.169sm. съм и тежа 56 кила, искам да стопя мазнини,не искам да свалям килограми.Тренирам тае бо почти всеки ден.Въпроса ми е при тази комбинация ще сваля ли мазнини в областта на ханша и бедрата?Намалих яденето и не ям след 19.И сваля ли се в бюста?Предварително благодаря за отговорите!
казано от 6eilka на 30.05.10, 19:52:
Някой ползвал ли е тази комбинация?Започнах от вчера и просто се чувствам като машина...Снощи спах 3 часа и не чувствам умора ,днес правих кардио 2 часа.Поразрових се из форума и видях ,че съм объркала дозата,добре че съм в началото днес пих 3 пъти по 2, от утре почвам 3 пъти по 1 Файъра и една супена лъжица нагладно от л-карнитина.169sm. съм и тежа 56 кила, искам да стопя мазнини,не искам да свалям килограми.Тренирам тае бо почти всеки ден.Въпроса ми е при тази комбинация ще сваля ли мазнини в областта на ханша и бедрата?Намалих яденето и не ям след 19.И сваля ли се в бюста?Предварително благодаря за отговорите!
Започни с 2 пъти по 1 капсула. Спи поне 7 часа през нощта. Не е нужно да намаляш храненето, а да се храниш правилно. Тия 2 часа кардио са прекалено много. Ако имаш мазнини в бюста, ще ги свалиш... стига въобще да свалиш нещо.
Относно свалянето на бюста - няма точно правило, това не е математика... но по мой наблюдения, първо сваляш там, където последно е трупнато. Най-старите мастни депа си отиват последни. При мен свалянето е горе-долу в следната последователност - бузи, крака, гъз, ръце, корем...
Няма локално изгаряне, но бюста ще се поизчисти, съответно понамалее - пълно щастие няма, пример - Кейт Мос.
ЕЕЕ страхотни сте, не очаквах толкова бързи отговори:) от утре почвам 2 по 1 ,кога трябва да ги увелича?Незнам дали не си въобразявам,но мисля че има ефект,може да е от еуфорията покрай започване на нещо ново, но въпреки че е минал само 1 ден мисля ,че виждам резултат .Не ми се искаше да свалям в бюста , то на коя жена и се иска де...Относно храната,проблемът е ,че не ям месо..наблягам на въглехидрати повечко и ям по 1- 2 пъти , но не ми пречи.Повече се интересувах,за л-карнитина?Някой ползвал ли го е .2 часа кардио ги правих само днес,нали ви казвам,такъв прилив на енергия.станах в 6 ,запалих парното носих 3 кофи дърва ,абе не мога да се спра...:)а и лъснах яко в нас:) приятелят ми се чуди в къщи ли се е прибрал или на чуждо място хихихи.Снощи пък в 2 часа кардио ,много е странно ,явно е от дозировката :)
30.05.10
22:52
казано от 6eilka на 30.05.10, 20:20:
ЕЕЕ страхотни сте, не очаквах толкова бързи отговори:) от утре почвам 2 по 1 ,кога трябва да ги увелича?Незнам дали не си въобразявам,но мисля че има ефект,може да е от еуфорията покрай започване на нещо ново, но въпреки че е минал само 1 ден мисля ,че виждам резултат .Не ми се искаше да свалям в бюста , то на коя жена и се иска де...Относно храната,проблемът е ,че не ям месо..наблягам на въглехидрати повечко и ям по 1- 2 пъти , но не ми пречи.Повече се интересувах,за л-карнитина?Някой ползвал ли го е .2 часа кардио ги правих само днес,нали ви казвам,такъв прилив на енергия.станах в 6 ,запалих парното носих 3 кофи дърва ,абе не мога да се спра...:)а и лъснах яко в нас:) приятелят ми се чуди в къщи ли се е прибрал или на чуждо място хихихи.Снощи пък в 2 часа кардио ,много е странно ,явно е от дозировката :)
L-carnitin-на на now поне за мен е най-добрия даже майками иска само от него да и поръчвам др не признава, мисля че тя вземаше по 2 гр на ден на гладно преди кардио
казано от 6eilka на 30.05.10, 20:20:
Точно в храната ти ще е проблема, затова тези продукти се наричат хранителни добавки, когато не можеш да подобриш храненето си се насочваш към тях :P. Ако не ти е идеално храненето, л-карнитина едва ли ще помогне.
Мнението беше редактирано от П.М. на 31.05.10 05:33.
31.05.10
07:23
Хубав е на NOW Л-карнитина, но на скоро пробвах Dymatize и общо взето разлика не усетих (все същата безполезна добавка на две различни фирми) :D
Ефект от л-карнитина евентуално може да усетиш, ако храненето, съня, тренировките са ти поне на 99% перфектни (макар че и тогава за мен е загуба на пари).
В общи линии, ако очакваш л-карнитин или бърнър да ти изгарят мазнините, по-добре се откажи :0 За мен действат повече на психическа основа да съм по-стриктен в останалите неща, които са реално важни.
Казвам ти го като човек, който е бил 110 кила и е минал през ада (и всички видове добавки за сваляне) да постигне това, което е в момента =)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 31.05.10 07:25.
Камен,отговорът ти изобщо не ми харесва ;) незнам дали е ,защото очаквам лесно решение на дългогодишен проблем, но съм си навила на ума да успея да го изчистя за месец и ще дам всичко от себе си.Много искам тия мускули да се покажат,а месо няма да започна да ям ,пък каквото ще да става:) ако трябва само със самовнушение ще се покажат тези мускулчета:) Купих си и Файъра и карнитина и днес ми е трети ден.Всеки ден ли е хубаво да правя кардио ,за да има ефект или трябва и да почивам и ако трябва да се почива ,пия ли и през това време добавките?Щом помагат на други хора ,защо да не помогнат и на мене:( какво като не ям месо.... абе малко се спекох!!!
31.05.10
13:57
казано от 6eilka на 31.05.10, 13:31:
...месо няма да започна да ям, пък каквото ще да става...
Компенсирай го с друг качествен източник на белтък - яйца, мляко...
Рибата също е подходяща, но не знам дали попада в графата “месо” за теб...
Добавките се пият всеки ден, тренировките - 3-4 пъти седмично (в зависимост от възможностите и моментното ти състояние).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.05.10 13:59.
31.05.10
20:50
Fyre се пие задължително по точна схема всеки ден, която предполагам са ти обяснили като си го купувала.
Л-карнитинът е просто между другото, така че и да пропуснеш някой път не е важно. Все пак кардиото сутрин на гладно с доза файър + карнитин 30 мин преди това е най-ключовото нещо в период на чисто сваляне. Ако имаш възможност прави кардио всеки ден, след силови тренировки и сутрин на гладно в почивните дни. Другата доза може да я пиеш преди лягане.. абе зависи и по кое време са ти силовите тренировки.
Такаааа да започнем с това , че никой нищо не ми е обяснявал ,за някви схеми.Поръчах си го онлайн от щатите.Силови упражнения не правя ,а само кардио всеки ден,дори понякога по 2 пъти.Днес записах дневник и там други хора пък ми казаха, че не правя нищо правилно,това дето съм искала да постигна ,нямало да стане с кардио и бърнъри....Вече тотално се обърках...
казано от 6eilka на 31.05.10, 21:37:
Такаааа да започнем с това , че никой нищо не ми е обяснявал ,за някви схеми.Поръчах си го онлайн от щатите.Силови упражнения не правя ,а само кардио всеки ден,дори понякога по 2 пъти.Днес записах дневник и там други хора пък ми казаха, че не правя нищо правилно,това дето съм искала да постигна ,нямало да стане с кардио и бърнъри....Вече тотално се обърках...
Не си разбрала правилно.Казаха ти че прекаляваш.Като имаш толкова много енергия просто прави всеки ден по 40 мин. крос на гладно,а не по 2 часа :).И другото беше за храната,не може в 6 часа да ядеш шепа ядки и това да е последното хранене,няма да постигнеш целите си така.Вкарай малко месо в диетата си.
Понеже от днес и аз пробвам този Л Карнитин на Нау Фуудс, да попитам тук. При положение, че кардиото ми е сутрин. Една лъжица на гладно преди кардио това е ясно. Трябва ли да взимам втора вечер преди лягане? На опсианието не е много ясно: “Начин на употреба: Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.”
05.06.10
15:42
Да, 2 пъти на ден, преди кардио/тренировка и преди лягане или 30мин преди някое по-късно хранене (следобедно или вечеря) :)
А когато кардиото ми не е сутрин, а следобяд? Понякога просто не мога да стана преди работа и затова ходя да бягам към 7-8. Тогава какво е препоръчително? Сутрин на гладно и преди кардиото? Също така ми е важно кога да вечерям, когато кардиото ми е към 7 вечерта. Преди или след? Не тренирам в залата, говоря само за сваляне на излишни мазнин, затова казвам само кардио.