За яденето след бягане сутрин

01.06.10
06:00

Колеги чудя се по един въпрос.Значи ходя да тичам сутрин понеже искам да намалям мазнините.Пия кафе без захар+бърнър и отивам да тичам на гладно.Тичам по 25-35 мин. с умерено темпо.Въпроса ми обаче е дали след бягането да пия суроватъчен протеин като се прибера и 30 мин след това да ям примерно яйца с филия хляб или овес.Чуденето ми идва оттам,че когато бягам краката ми се товарят много,задника също усещам как се помпи отзад мускула и отстрани на таза ми се товарят мускулите и направо вместо да намаля става по голям понеже се помпят и развиват тези мускули а мазното си стои отгоре,става все едно да правя коремни преси като имам много мазно отгоре.И си мисля че когато вземам протеин веднага след бягането стимулирам развиването на мускулите на задника и отстрани на таза,направо отстрани ги усещам как са се развили мускули.Когато съм прав и стегна задника и той изскача назад мускула.Както и че развивам и на краката мускулите,а аз не искам това.И си мисля да си тичам сутрин на гладно,а яденето след това да е примерно 1 час след това нещо от рода на 3-4 яйца+ филия хляб вита.

01.06.10
07:31

Пробваи ХИИТ тренировката . Протеин задължително след това и после закуската .
Споко няма да станеш фрапиращо голям освен,ако не ходиш в залата да клякаш ;

01.06.10
07:34

казано от mirkoto44 на 01.06.10, 07:31:

Пробваи ХИИТ тренировката . Протеин задължително след това и после закуската .
Споко няма да станеш фрапиращо голям освен,ако не ходиш в залата да клякаш ;

На мен Хийт не ми понася добре,прекалено ми се товарят краката и после няколко дни трябва да забравя за бягане,освен това натоварването на задника и бедрата е голямо,а аз не искам повече мускули там,искам да сваля мазното.Иначе като бягам по 30 мин,пак го правя така че редувам бързо с бавно за да ми е учестен пулса.

02.06.10
20:31

Някой друг да изкаже гледна точка по въпроса ми  :)

03.06.10
03:45

Струва ми се, че се щадиш много с това кардио. Умерено темпо не знам каква работа върши, никога не съм си падала по умерените неща :)
Редувай кардио тренировките. Един ден бягай, на другия качвай стъпала, на третия скачай на въже, пробвай табата. Можеш да правиш други неща за по-кратко време, но по-натоварващи и разпръснати в деня: скок върху пейка, бърпети, тръстъри дори без тежест, изтичай където видиш стъпала...Намирай движението в ежедневието, прави бързи и експлозивни неща.
Не съм ти чела тежките тренировки, но може и тях да промениш към свободни тежести и многоставни упражнения с цел забързване на метаболизма.

Мнението беше редактирано от Anelia на 03.06.10 03:48.

03.06.10
05:05

Умерено темпо не значи че се влача по стадиона :).Бягам известно време бързо за да се задъхам добре,след това намалям ,после пак бързо и пак бавно,един вид хийт.Проблема е че не искам да натоварвам прекалено краката и задника ,с по интензивно кардио или стълби примерно.Не смятам че 5 мин, качване/бягане по стълби ще има ефект за сваляне.Не искам да товаря много и задника,понеже си е мускул и си расте .А тежки тренировки няма ...За сега разполагам с 2 дъмбела от по 20 кг и няколко по леки и лост за набирания.

03.06.10
05:44

E oт бягане, не знам някой да е направил големи краката си, орелефени да, но големи - едва ли.

Примерно за 30 мин , какво разстояние минаваш.
Де да знам, но ако бягаш с темпо “свински тръс”, по-добре си върти велото.

03.06.10
06:40

Ами определено мускулите по краката се развиват и стоят напомпени и като има и мазно отгоре и като цяло седят по големи.Мене това което ме притеснява повече е и че яко ми се товари и задника отзад и отстрани мускулите по таза и в комбинациа с мазнините отгоре ми става още по голям задника.Иначе съм мерил обиколката на стадиона по външната част е 400 метра.За 30 мин успявам да извъртя 14 или 15 обиколки зависи колко съм изморен ,значи между 5,5 и 6 км за 30 мин.И да искам повече не мога в момента,ако вкарам много бързо темпо издъхвам на 5-6 обиколка.

03.06.10
19:22

Ами суроватъчния го оставих само когато имам тренировка с тежести и след нея вземам по 40 гр.Иначе като бягам сутрин ,един час след това не ям.След 1 час ям 4 яйца с филия вита най често.Иначе бягането горе долу го свикнах,по 4-5 пъти седмично по 30 мин се справям но много ми се схващат краката и задника.Тъпото е че свалянето не върви по план.Като цяло бях 96-97 ,сега съм 93 но почити няма ефект върху корема,затова и гледам да не вървят килата много надолу.Яденето не ми се смята,но гледам да са минимум въглехидрати+макс. белтъчини.Смятам да атакувам корема с @yohimbine на scitec+l-carnitine+Sx и 4 пъти седмично кардио на гладно.Проблема при мен е че трупам доста мазно и по задника и искам да махна оттам най вече.

04.06.10
08:12

Абе за тея 3 кила корема е мръднал 3 см надолу ама това може да мине и към статистическата грешка :).Просто много го отпуснах през зимата,но вече е двуцифрено число от 102 на 99 ,мерено през пъпа :).Ама колко още има да се дялка не е истина.А за дънките в колана са добре,но нали ти казвам аз трупам повече мазно на задника и там и опъват .А за свалянето от настинки,кофтито е че се свалят бързо много кила и обикновенно са за сметка на мускули/вода отколкото на мазно.

31.08.10
18:50

аз искам  да ви питам мога ли да заместя аминокиселините или протеините с  300мл. п.мляко , 2сурови яйца и понякога  1 банан цялото в шеик ?
имам предвид това да го  пия след тренировка във фитнес (+кардио накрая) за да не свалям мускул ?

Мнението беше редактирано от dadada на 16.09.10 15:09.

31.08.10
19:16

Не. Опитай 4-5 яйца бъркани/варени, защото сУровите се усвояват по-бавно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1