предложения за стак за покачване на мускулна маса.

31.05.10
14:09

ще ви бъда благодарен ако някой сподели от кой стак е останал доволен.Гледах стаковете на bsn и на gaspari но все пак до сега не сам си вземал и нямам поглед кое е по добре да си взема.Мога да си позволя нещо до 500-600 лв максимум.

HE

31.05.10
17:55

Защо не хванеш сам да си сглобиш стак от избрани от теб продукти?
Протеин, креатинова матрица или някой от новите креатини на пазара, витамини и омега - как ти звучи?

31.05.10
18:12

Да тука си прав мога да си сглобя,но все пак исках да събера още няколко мнения по вапроса.Мислех си за следната комбинация(креатинова матрица,едно хубаво гейнерче,аминокиселини,и един азотен бустер)това как ти се струва?

31.05.10
18:14

казано от head_hunter на 31.05.10, 17:55:

Защо не хванеш сам да си сглобиш стак от избрани от теб продукти?
Протеин, креатинова матрица или някой от новите креатини на пазара, витамини и омега - как ти звучи?

И аз мисля , че не е нужно да се ограничаваш с една марка. Всяка марка има успешни и не толкова такива продукти. Прочети из сайта, от какво са доволни колегите и си харесай нещо. Протеин, креатинов продукт + комплексни амино и си готов (витамини и омеги са си ясни).

HE

31.05.10
19:40

казано от ivan dimitrov totin на 31.05.10, 18:12:

Да тука си прав мога да си сглобя,но все пак исках да събера още няколко мнения по вапроса.Мислех си за следната комбинация(креатинова матрица,едно хубаво гейнерче,аминокиселини,и един азотен бустер)това как ти се струва?

За гейнър - избягвам да мисля! Ще ти обясня защо - въглехидрати по всяко време и от всичко можеш да си набавиш, евтини са и самия гейнър като продукт е необосновано скъп продукт и за това ти препоръчах протеин. Азотни бустери не ползвам, но ако си се навил за нещо такова не прави компромиси. Пробвал съм азотен бустер с креатинова матрица и останах доволен.

Първо за 500лв на Прайсмач healthstore.bg/Promocii.html можеш да си вземеш неща , които излизат сигурно 700-800лв.

Аз лично бих заложил на нещо сериозно в големи количества:

Протеин Суроватъчен изолат + Аминкиселини(най-добре БЦАА) + глутамин+ Креатин или Креатинова матрица + Азотен буустър (може и два ако са допълващи се) + мултивитамини + Рибено масло

01.06.10
09:01

казано от ivan dimitrov totin на 31.05.10, 14:09:

ще ви бъда благодарен ако някой сподели от кой стак е останал доволен.Гледах стаковете на bsn и на gaspari но все пак до сега не сам си вземал и нямам поглед кое е по добре да си взема.Мога да си позволя нещо до 500-600 лв максимум.

тъкмо ще ти стигнат парите за храна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1