Дневникът на Владо [4 Most Anabolic Arsenal] - Опит за чиста ММ :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.05.10
22:49

Ден 39

1. овес с мляко+2 яйца
2. 200гр пилешко+270гр ориз+1 айрян
3. 300гр пиле с бамбук и гъби+200гр ориз+200гр капама+салата...май прекалих, ама бях озверял от глад... :P
4. 6 бонбона Тофифи+1 кисело мляко
4. всеки момент ще хапна, вероятно 3-4 яйца с 1-2 филии Вита и салата :)

по-здрави! :)

01.06.10
13:17

Такаааа напоследък мн ме мързи да пиша в дневника :) все пак да направим обзор на събитията през последните 50тина дни... Свърши Гаспарския стак и резултатите са следните:
старови мерки:    Напредък:
-тегло: 84кг(+4кг)
-гръдна обиколка: 108см(+2см)
-талия: 89см(+1см)
-ханш: 96см(+2см)
-бицепс: 39см(+1см)
Бедро не бях измерил, но и там съм качил 1-2см, надявам се и прасец..:)

Като цяло силата засега нее паднала(не пия нищо от 1 седмица), качих средно около 10кг на всички упражнения(който е следил дневника - знае колко и къде). Мнооого съм доволен от 4те качени кила, определено постигнах целта си за чисто качване(май взех да изкарвам и преса, успоредно с качването на ММ). Бих препоръча този стак на всеки, определено ми подейства мн добре! Не съм бил в по-добра форма през живота си :) За последните 3 години качих 18 кг... Започнах да ходя и на бокс последната седмица - определено се зарибих мн!
  Жалкото е, че след 2 седмици заминавам за пореден път в щатите и следват 4 месеца яко бачкане, без фитнес(само лостове 1-2 пъти седмично), системно недоспиване, пииване, НО и евтини добавки(смятам да пийвам протеинче). Ще се опитам да задържа това тегло, до колкото е възможно и живот и здраве декември месец се връщам зареден с мнооого хъс и пълен сак с новостите на американската индустрия в областта на хр добавки ;) След час-два качвам снимките, че се олях в писане и закъснявам.. :)

По-здрави!

Мнението беше редактирано от dalabepa на 01.06.10 13:18.

01.06.10
14:58

Ето малко снимки от преди 4 месеца:

Мнението беше редактирано от dalabepa на 01.06.10 15:23.

01.06.10
15:01

Гръб:

01.06.10
15:04

Ето гърба от вчера(малко е размазано):

01.06.10
15:06

Рамо от вчера:

01.06.10
15:07

Тук съм след тренировка гърди-бицепс :

Мнението беше редактирано от dalabepa на 01.06.10 15:19.

19.07.10
04:45

Здравейте отново :)

след няколко месечно отсъствие пак съм на линия :) В момента съм в Щатите на ст. бригада и по принцип до сега(последните 3 години) не съм тренирал докато съм тук(за около 4 месеца от юни до октомври), но този път не издържах... поръчахме си с останалите момчета сглобяеми дъмбели(около 70кг общо тежести), стъкмихме от някакви дъски лежанка и вече имаме всичко необходимо :) Проблемът е че бачкам около 12 часа всеки ден тежка физическа работа и като се прибера съм доста скапан, но сега всички сме мн надъхани и вече направихме по няколко тренировки :) Нямам представа колко тежа в момента, предполагам че съм около 85-86кг. Целта ми ще бъде да потдържам добра форма, да се поизчистя и може би септември, когато намалее работата да кача някое килце. Имам възможност да се храя добре, режимът ми е един и същ всеки ден, ставам рано и имам време да си готвя, т.е. много от проблемите в София отпадат :) Храненето ми през деня е горе-долу следното:
1. овес с мляко + протеинов бар
2. около 100гр ядки(бадем,кашу, шам фастък) + протеинова напитка
3. 200гр месо(в 90% от случаите е пил. гърди) + мнооого ориз + салата
4. ядки + протеинова напитка
5. сандвич с над 100гр пилешко/пуешко филе, сирене, и зеленчуци
6. 200гр пиле/риба тон/яйца с 200гр картофи/ориз

миналата седмица си взех MyoFusion + SuperPump(отново... май рекламата е вярна..;) + Animal Pack
протеина го пийвам на закуска вместо бар-а и м/у храненията вместо обичайните прот. напитки, витамините - сутрин и в тренировъчни дни - преди тренировка, Pump-а - преди тренировка :) Нещо май много се загледах в Animal Stack-a, така че май ще го пробвам и него... едва ли ще пиша всеки ден, но ще поствам на няколко дни, така че да добиете представа какво се случва и дали е възможно добавките да потдържат тонуса, въпреки зверското бачкане всеки ден :P

По-здрави и една снимчица от днешната тренировка :)

Мнението беше редактирано от dalabepa на 30.09.10 16:04.

30.09.10
15:59

Здравейте отново!

Ето че лятото си отиде и аз се прибирам в БГ :) За съжаление не успях да водя дневник през лятото, но обещавам скоро да вляза в ритъм и да поправя тази грешка! Да обобщим 3те месеца в USA - общо взето постигнах зададените цели и съм доста доволен от себе си( въпреки, че резултатите не са кой знае какво..:), успях да се поизчистя, като в същото време да запазя(приблизително) теглото си и размерите си. Като изключим последните 10 дни за които съм тренирал веднъж, спазвах мн добър режим на хранене и тренировки и най-важното - спрях алкохола(което си е цяло постижение за мен)!!!!!! :)))
Първо да изкажа мнението си за Animal Pack - изключително съм доволен от тези витамини, прочетох доста мнения за тях, че са неоправдано скъпи “просто витамини”, но за мен това съвсем не е така. Препоръчвам ги на всеки, който води по-динамичен начин на живот(в моят случай 12-13 часа бачкане на ден и след това тренировка), никога не съм се чувствал толкова добре от други витамини, а съм опитвал и по-скъпички американски брендове!
Пробвах MyoFusion и Syntha 6 и между двата бих избрал BSN (по-добър вкус, по-добра разтворимост, но за съжаление по-неизгоден).

Animal Stack - работи! в моят случаи нямаше как да качвам кила, но наистина се усеща, особено ако се комбинира с някоя pre-work формула като SuperPump например. Адски мн сила, фокус, тонус и издържливост!

Такааа в куфара съм заредил няколко опаковки Force Factor, който не виждам да се коментира никъде из бг форумите, а в USA си е направо хит... Предполагам, че даже ще ми остане някоя опаковка за продан, така че ако някой има желание да го пробва, да ми пише - ще се спазарим. Ще ми трябва поне месец, за да вляза във форма и тогава ще го почна(естествено ще Ви осведомявам редовно за възходите/паденията, последвали от употребата му..)

Ами това е засега от мен, след няколко часа живот и здраве съм в родна България!
П.П. поствам няколко снимки от края на лятото!

по-здрави!

Мнението беше редактирано от dalabepa на 30.09.10 16:07.

30.09.10
16:08

Доста добра форма :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1