31.05.10
16:03
Приятели, от 5-6 месеца си тренирам в нас (нямам възможност да излизам) с тежести, досега пиех протеин, креатин, глутамин, бцаа...последния месец и NO Explode…само че реших да сваля кг, понеже имам баси корема, направо ми се реве...с тежестите не се оплаквам, в смисъл с едно добро ядене, предимно ориз и пилешко, качих сантими на ръка, на гръден кош.....но сланините ми си седят...и сега реших да променя всичко и да започна да чистя, искам след това като започна да качвам мускули и маса, да е горе долу чиста и да се вижда напредъка...но за жалост си нямам и грам на идея как да се справя с тази задача.....като начало за кардио имам възможност само колело вкъщи...и последните дни започнах сутрин на гладно 30 мин колело и коремни преси, следобяд към 5 ми е тренировката с тежести, след което веднага още едно такова кардио....и това е всеки ден. Като ядене...съм малко ограничен откъм възможности, защото живея сам, не мога да излизам, и...общо взето ми е ограничено снабдяването :D
Но най-общо досега ставах сутрин, към 10 закусвах половин нискомаслено кис. мляко с овесени ядки, на обяд примерно 100 гр. ориз с 150-200 гр. пилешко месо....към 3 хапвам още един ориз с пилешко, след тренировка пия протеинов шейк, и вечерта...хах...ами общо взето или пилешко, или още един протеин....и това като че ли помагаше за качване на мускулна маса....но сега искам да чистя, добавките трябва ли да ги спра, в крайна сметка за какво ми е креатин, който задържа вода? Как да променя храненето си...Аааа, и друго има, значи казах какво ям, висок съм 1.85, 95 кг съм...не мисля че това е мн ядене за килограмите ми, а въпреки това не мърдат сланините :( Дайте примерна промяна в режима ми, моля. :)
01.06.10
14:10
Добре де, поне кажете дали е проблем да взимам преди тренировката си с тежести NO Explode, съдържа кофеин и креатин, дали ще е проблем в такъв период, в който искам да топя мазнини?
01.06.10
14:11
Не че е проблем и без него, но все пак съм намалил храната, което ще се отрази на силата и на енергията ми...затова питам дали е вариант да продължа да го използвам?