странен мускул

24.03.05
10:54

става въпрос за мускула на лакътя,към коя мускулна група спада,мисля си че е към предмипницата...Като си сгъна ръката така,че дланта да ми е към лицето и си извъртя китката,на лакътя ми изскача едо доста твърдо топче,че даже го помислих за кост отначало.Това го имам само надясната ръка,някой знае ли с какви упражнения се тренира този мускул

24.03.05
11:02

За брахиалиса ли става въпрос? :lol: Беше обсъждан надълго и нашироко и на една бб-среща скоро. :lol:

24.03.05
11:52

Или за брахиалиса или брахиорадиалиса.
Брахиалис се тренира със всички сгъвания с неутрален хват/чуков/ или с надхват ако е щанга.
Брахиорадиалис-сгъване на китките в подхват

мм,сещам се за кое ми говориш, но не знам как се казва с латинското му име, Но все пак да знаеш че се причислява към предмишницата :P

25.03.05
21:33

да този мускул спада към предмишницата(а там има доста мускули)Няма как да го изолираш,все едно да акцентираш върху един от мускулите на задната част на бедрото.Просто тренираш предмишница и така ще се натовари.Аз да ти кажа не виждам много смисъл в това,ама щом си толкова надъхан,..давай! :D

26.03.05
00:44

то че не мога да го изолирам,на мене ми е ясно,но естетически погледнато ти прави ръката в лакътя по-широка,и прехода предмишница-бицепс е по-плавен,не като на Попай моряка :lol:

GE

26.03.05
19:00

Е,че Попай да ме е зле?Колкото по малко мръвка има6 по ставите, толкова по-подчертани са ти мускулите около самата става!А и не мисля че е безсмислено да трнира за тоя мускул шото аз имах такъв проблем само че с трапеца-на левият ми беше много голям,даже огромен ама десния ваобще го нямах и изглежда6е гадно, така че пич захващай се и се синхронизирай малко.. :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1