разширен гръден кош

25.03.05
10:13

проблема е там че ми е разширен не само в горната част,но и в долната,най-долните ребра.Когато си изправя гръбнака максимално,отпред ми щръкват ребрата,и понеже нямам корем стои доста смешно.Някак може ли да се коригира този дефект?

Със същият дефект аз започнах да тренирам. “Пилешки гърди” му викам аз. Сега въобще не ми личи.
Вмъкни в тренировката си суперсерия пуловер+клек. Клякай повечко...
С тренировките гръдният кош се разширява. Кофовидно.
Като естествено най голям е акцентът върху най - тясната му част :)
Поздрави!

25.03.05
11:55

ами правя си го пулоъвъра, само очаквам резултати,перки си имам,ама трябва да ходя приведен напред за да не се забелязва това.само не раазбирам защо трябва да правя клека,

Заради дишането и пулса. Много активизира тези дейности.
Разширението на гръдния кош, там където го искаш, е сигурно поне 90% вследствие на разширение на белия дроб. Няма нищо общо с перки и мускули.

25.03.05
12:28

благодаря за разясненията, :lol:
обаче аз правя пулоъвъра накрая на трена за гърди,а не правя крака.Знам че трябва и че прав грешка като не ги тренирам ама по-нататък,засега съм доста доволен от тях,тренирал съм волейбол 3 години. Да ги првя ли тези суперсерии след гърдите :?:

25.03.05
18:59

Мдаа пулоувъра е доста добър за разширяване в горната част :wink:

LA

25.03.05
19:34

Групости това не са пилешки гърди!Пилешките кса събрани някак особено и стърчат в областта на гръдната кост(аз я имам тая работа : )
А  за това твойто незнам, сигурно така си си по рождение,направи корем ако не искаш да се вижда.Иначе кво?Ми Глория си ги ирвади тия дето и пречеха! : )

25.03.05
21:43

Мммм да кажа нещо за пилешките гърди.Брат ми има пилешки гърди и дори ходи на специални тереапий.Казаха му да лежи 15 мин. на една топка и такоа ще му се оправят.Еее имаше ефект но тои спря да лежи на топката.largozol е прав ти не страдаш от пилешки гърди freakster.И на мен ми искачат така долната част.Вече за това не мога да ти погна но прави си полу-овъра.Според мен трябва да се консултираш сас някои специалист(билдер) или фитнес инструктор.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1