25.03.05
10:13
проблема е там че ми е разширен не само в горната част,но и в долната,най-долните ребра.Когато си изправя гръбнака максимално,отпред ми щръкват ребрата,и понеже нямам корем стои доста смешно.Някак може ли да се коригира този дефект?
25.03.05
11:39
Със същият дефект аз започнах да тренирам. “Пилешки гърди” му викам аз. Сега въобще не ми личи.
Вмъкни в тренировката си суперсерия пуловер+клек. Клякай повечко...
С тренировките гръдният кош се разширява. Кофовидно.
Като естествено най голям е акцентът върху най - тясната му част :)
Поздрави!
ами правя си го пулоъвъра, само очаквам резултати,перки си имам,ама трябва да ходя приведен напред за да не се забелязва това.само не раазбирам защо трябва да правя клека,
25.03.05
12:11
Заради дишането и пулса. Много активизира тези дейности.
Разширението на гръдния кош, там където го искаш, е сигурно поне 90% вследствие на разширение на белия дроб. Няма нищо общо с перки и мускули.
благодаря за разясненията, :lol:
обаче аз правя пулоъвъра накрая на трена за гърди,а не правя крака.Знам че трябва и че прав грешка като не ги тренирам ама по-нататък,засега съм доста доволен от тях,тренирал съм волейбол 3 години. Да ги првя ли тези суперсерии след гърдите :?:
25.03.05
19:34
Групости това не са пилешки гърди!Пилешките кса събрани някак особено и стърчат в областта на гръдната кост(аз я имам тая работа : )
А за това твойто незнам, сигурно така си си по рождение,направи корем ако не искаш да се вижда.Иначе кво?Ми Глория си ги ирвади тия дето и пречеха! : )
Мммм да кажа нещо за пилешките гърди.Брат ми има пилешки гърди и дори ходи на специални тереапий.Казаха му да лежи 15 мин. на една топка и такоа ще му се оправят.Еее имаше ефект но тои спря да лежи на топката.largozol е прав ти не страдаш от пилешки гърди freakster.И на мен ми искачат така долната част.Вече за това не мога да ти погна но прави си полу-овъра.Според мен трябва да се консултираш сас някои специалист(билдер) или фитнес инструктор.