15.10.04
11:00
Нека, който има опит с т.нар. фет-бърнъри да си каже мнението?
Ако си правиш диета и аеробна тренировка, ли смисъл да си даваш парите и за лъскави кутийки? Не е ли всичко реклама и натрапване на идеята, че без да купуваш продуктите на компаниите не можеш да свалиш излишните килограми и конкретно мазнините?
Аз нямам опит с фет бърнъри, но имам опит без тях :wink: Може да сваляш и без тях разбира се, но пише че с тях става по-бързо и по-лесно. Повечето стимулират по някакъв начин използването на мазнините като енергиен източник. С добра диета и правилно кардио сваляш и без тях (сваляш мазнини). Все пак парите са си твои и може да пробваш.
имат частичен ефект,то разбира се зависи и от марката и от това какво ще съдържа фетбърнера (гледай да е с повече л-карнитин),но не очаквай много от него.Прав си донякъде тези работи са и за стимула..и да говориш,че пиеш нещо.. :)
20.11.04
02:36
Abe spored men po-goliam fat burner ot clenbuterola + efedrin + aspirin + kafe niama ,tova e istinata .Loshoto e che zaradi tezi drogi spriaha da prodavat i efedrina a clenbuterola sushto izchezna po neznaina prichina .
No ako si namerite tova e istinata predi aerobika (iaka ) i shte imate golemi rezultati
Ще ви помоля да пишете на кирилица. Благодаря.
Mr_Muskul
20.11.04
11:40
Perl,личи си че си доста незапознат,а и е пишеш по темата.FatBurners са натуралните суплементи,но моят съвет към romeokton ако не мусе дават пари да пие преди кардио 2 кафенца и ще види че може и без FatBurners.
Успех! :)
Аз съм ползвал много фетбърнери и мога да ви кажа ,че нищо не осетих. И аз казвам ,че не работят :) .
по-здрави
20.11.04
19:46
Аз казвам че работят,но ефекта е минимален. :D
Може и без тях да се мине ако нямаш много мазнини. :)
Ако някои ще става състезател задължително ще да ги използва,ако ли не-не е нужно. :D
20.11.04
21:22
Работят-качествените.Хубавото на тези препарати е това,че имат съставки,които подтискат апетита и дават допълнителна енергия,което мисля няма нужда от коментар.
Единствения, които съм ползвал е Супер Фетбърнър на Американ Масъл. Просто е супер и е доста евтин. На пролет като трябва да чистя пак от него ще взема.
07.03.05
18:51
Този ФАт Бърнер не сваля ли прекалено мускулната маса ????
Аз като пих фат бърнер(iniversal) бях отслабнал много ....... ,обаче тогажа ми беше счупена ръката и не можех да дигам :))
crs кажи нещо повече за тях, горе долу какви резултати имаше и какви са им цените :)
11.03.05
13:26
crs, kavashnika я кажете верно некви резултати то верно е индивидуално но все пак кажете си ?
Ми пил съм две кутийки от Super Fat Burner и свалих около 8-9 килограма минала пролет за около месец и половина - два. Колко мускулна маса съм свалил не знам, но преди да го взимам и след него си тренирах с едни и същи килограми. Вие си правете изводите.
Мисля, че струваше около 15лв. за 60 хапчета, но не съм сигурен вече.
Тази пролет смятам пак с него да чистя. :)
На коя фирма ти е Фет бърнера ми е единия въпрос? И какъв тип си лесно ли напълняваш или трудно?
14.03.05
11:31
fat burner на american muscle=14лв за 60т.
Спред мен ако ще вземате Fat Burner-и по-добре си ги комбинираите сами. Например основното при всички Fatburner-и е L-Carnitine. Към него прибавяте Гуарана, Зелен чай и т.н. Така поне излиза по-евтино. Кафето и аспирина са задължителни, разбира се.
18.03.05
16:02
Това го месиш с Universal ThermoStack E/C/A и се топиш направо. Ако имате достатъчно пари може да го пробвате.
18.03.05
20:19
Ми аз сам пробвал ФетБърнер на JC и не сам доволен особено но сяга ми доиде акълеца в главата и не си давам парите за глупости ми си слагам донапрененото коланче и вартя вело.Има много по голям ефект отколкото ФетБърнера и да не кажа голяма дума ма дори и от клена.Пак ко ги сачетая предполагам ще има чуден ефект. 8)
Склонен съм да се съглася с Чукундур /ама че ник между другото :D /, че основните съставки на безефедриновите фет-бърнъри можете да си ги купете поотделно и да си забъркате фетбърнър по-собствена рецепта, за да не давате пари на големите компании, които ви продават същото на сериозно раздути цени.
Като се изключи ефедрата и кленбутерола, които са вредни, останалите препарати за сваляне на мазнини мисля че са рекламен трик, като все пак трябва да кажа че освен л-карнитин друго не съм ползвал за чистене, защото физиката ми не изисква по-силна химия.
Момчето което е свалило много кг миналата пролет вероятно е ползвало ефедринов фетбърнър и сега ще бъде разочаровано от безефедриновата версия, така поне си мисля.
[quote author=“Pars”]
Момчето което е свалило много кг миналата пролет вероятно е ползвало ефедринов фетбърнър и сега ще бъде разочаровано от безефедриновата версия, така поне си мисля.
Значи ако имаш предвид мен фетбърнърът, който ползвах нямаше ефедрин или поне пише, че няма. Доверявам се на написаното на опаковката.
Правилно ли разбрах? С 2 кутиики за около месец и половина и за около 30 кинта си свалил 8-9 кг? Само с фет бърнър? А какви тренировки прави?
Аз пробвах с Л-карнитин , но ефекта не беше голям - 5 кг надолу , обаче от цели 3 опаковки :(
Миналата година чистих с хром-пиколинат,л-карнитин,кафе,аспирин и диета с кардио.Имах поразителен ефект,като се има предвид че бях бая мазен - около 14кг за месец.Диетата ми беше само пилешки гърди,салати и протеин,кардио - около 40мин. велометър след всяка тренировка.
26.03.05
22:45
Машала bi0s :lol: еи тва е ключа за успеха.Ко питате мен без диета и кардио ко 6тете и лаина пиите фаида няма да има.Аз сас диета и кардио сам сигорен 4е мога да сваля много без да зимам фет бърнери ма мноо ме марзи :wink: :roll:
28.03.05
12:14
Хора ако искате да сваляте ефективно, давайте с ефедрин + кленбутерол + кафе и тн. Всичко е ужасна химия, поне е сигурно, че действа и ако не прекаляваш няма да пострадаш. Аз съм против химията, но ако искаш да го правиш както трябва , прави го.
Какъв е смисъла да даваш много пари за таблетки, които уж не са химия, те са почти толкова вредни, колкото и “яката” химия.
Айде със здраве!
редактирано от Мартин
Значи и в други теми сам писал за фет-бърнера.Пил сам само един единствен път фет-бърнер на fat burner на american muscle и да ви кажа по голям боклук не бях пил. Ефект никакав.И до колкото знам ефекта на фет-бърнара е минимален.Най добре пийте Л-карнетин.Заклевам се никога повече няма да пия фет-бърнер.А и също за хората които пият фет-бърнер и л-карнетин.Казва ли са ми че не е хубава смеската и трябвало да се пие или Л-карнетина или фет-бърнера
Добре де, ами могат ли да се пият заедно Фет Бърнър и Кленбутерол? То за можене - може, но дали ще има по-голям ефект и дали няма да са вредни в комбинация?
16.05.05
23:49
[quote author=“Perl”]Хора ако искате да сваляте ефективно, давайте с ефедрин + кленбутерол + кафе и тн. Всичко е ужасна химия, поне е сигурно, че действа и ако не прекаляваш няма да пострадаш. Аз съм против химията, но ако искаш да го правиш както трябва , прави го.
Какъв е смисъла да даваш много пари за таблетки, които уж не са химия, те са почти толкова вредни, колкото и “яката” химия.
Айде със здраве!
редактирано от Мартин
а от къде можем да си набавим тези съставки? продават ли се в аптеките без рецепта?
ефедрин, кленбутерол
[quote author=”Чукундур”]Спред мен ако ще вземате Fat Burner-и по-добре си ги комбинираите сами. Например основното при всички Fatburner-и е L-Carnitine. Към него прибавяте Гуарана, Зелен чай и т.н. Така поне излиза по-евтино. Кафето и аспирина са задължителни, разбира се.
Йоу, това е , същото и аз мисля! Просто се четат етикетите и човек може сам да ги комбинира! :wink:
26.05.05
11:30
какво ще кажете за Фат бърнер+НВД+кафе+Кардио какъв ще е ефекта?
[quote author=“Dancho”]какво ще кажете за Фат бърнер+НВД+кафе+Кардио какъв ще е ефекта?
Изгаряне на мазнини , предполагам :lol:
Мисля и аз нещо такова да пробвам.Преди с НВД , кардио и Л-карнитин значително подобрих фигурата си и сега след празниците ще трябва пак :wink:
Това го месиш с Universal ThermoStack E/C/A и се топиш направо. Ако имате достатъчно пари може да го пробвате.
Каква му е цената на това?
Извинявам се за глупавия въпрос, но какво значи КАРДИО.
И другото: Имам шкембе (не е голямо :)) и за да го сваля съм почнал да права следното:
4 пъти в седмицата тичане
4 пъти в седмицата фитнес (като всеки път тренирам корем)
Всеки ден в който не съм на фитнес права коремни преси
И взимам най-обикновенни витамини.
Ще има ли ефект:)
01.06.05
15:47
карнитин+фат бърнър+тичане за около 30-45мин. и малко аеробика
ще ми помогнат ли да сваля за около месец 5-7кг?
дайте ми съвет.нямам време за фитнес :oops:
[quote author=“valeria_pz”]карнитин+фат бърнър+тичане за около 30-45мин. и малко аеробика
ще ми помогнат ли да сваля за около месец 5-7кг?
дайте ми съвет.нямам време за фитнес :oops:
Ако спазваш и диета, вероятно ще успееш да постигнеш желаните резултати. Но това си зависи само от теб самата.
05.06.05
08:34
Да работят. Аз вземам ЛИПОЗАН на Нутрим и съм доволен. Няма смисъл да си давате парите за по-лъскави, е който ги има в излишък ако иска да пилей. Ама едно кафенце + 2 хапа ЛИПОЗАН вкарва супер енергия и същевременно гори яко то се усеща. Пробвайте